Vraag naar occasions blijft toenemen | Auto Nol

Vraag naar occasions blijft toenemen

In oktober is een nieuw prijsrecord bereikt voor het kopen van occasions, mede door toedoen van de al maar oplopende vraag. Dat meldt het online-autoplatform AutoScout24. Daarmee werd het eerdere record uit juni van dit jaar verbroken. Het gemiddelde bedrag voor een occasion is de afgelopen maand ongeveer 2,6% hoger dan de prijs in juni dit jaar, en zo’n 10% hoger dan begin dit jaar.

 

De populairste occasions

De veranderingen in de prijzen hebben geen verandering gebracht in welke occasions het populairst zijn. In de maand oktober ziet het lijstje met meest gezochte occasions er redelijk onveranderd uit. Er wordt hierbij het meest gezocht naar Volkswagen occasions. De Golf en Polo zijn hierbij de populairste modellen. Zij worden gevolgd door occasions van Audi. Hierbij zijn de A3 en A4 de populairste modellen.

Uw auto verkopen bij Autobedrijf Auto Nol

Als u uw auto wilt verkopen is dit misschien wel het juiste moment. Bij Autobedrijf Auto Nol kunt u uw auto altijd tegen een gunstige prijs verkopen. We hebben jarenlange ervaring in de autowereld met het kopen en verkopen van auto’s. U ontvangt bij ons altijd een eerlijke prijs voor uw auto, zonder dat u te maken krijgt met onbetrouwbare tussenpersonen. Wij verzorgen ook de administratie van de verkoop voor u zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Auto occasion kopen bij Auto Nol

Als u een occasion wilt kopen bent u bij Auto Nol ook nog steeds aan het juiste adres. U kunt bij ons altijd occasions kopen tegen een eerlijke en scherpe prijs. Dit, mede door de goede inkoopkanalen waarmee we onze prijzen scherp kunnen houden. Wij hebben auto occasions van verschillende merken, waaronder ook Volkswagen en Audi. Wilt u een occasion kopen en/of verkopen? U bent van harte welkom om een gezellig langs te komen in ons autobedrijf te Nijkerk. U kunt ook contact opnemen via het online contactformulier of door te bellen naar 033 – 246 55 17.