BMW importeren

BMW ’s zijn comfortabele en luxe uitgeruste auto’s met een bewezen kwaliteit. Het is dus niet verwonderlijk dat de auto’s van het Duitse automerk zeer populair zijn in binnen- en buitenland. Bent u op zoek naar een rijk uitgeruste BMW tegen een voordelige prijs? Dan is importeren een gunstige optie. Wilt u zich oriënteren op het importeren van een BMW uit het buitenland? Dan helpt Auto Nol u graag verder. Op deze pagina leggen wij uit wat de voordelen zijn, hoe het importproces in zijn werk gaat en kunt u ons BMW-importaanbod bekijken.

Laat ons een geschikte import auto zoeken!

Kosten van het importeren van een BMW

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor het importeren van een auto uit het buitenland, omdat ze op dat moment kunnen profiteren van een interessant kostenvoordeel. In Duitsland zijn occasions van enkele jaren oud bijvoorbeeld een stuk goedkoper vergeleken met een vergelijkbaar model op de Nederlandse markt. Dit komt omdat ze in Duitsland (en in andere omliggende landen) geen BPM kennen, waardoor de aankoopprijs van een nieuwe auto hier veel lager ligt.

Wanneer u vervolgens een auto uit een land als Duitsland importeert, dan moet u alsnog bpm afdragen bij de Nederlandse belastingdienst. U betaalt dan echter niet het bpm-bedrag dat bij de aankoop van een vergelijkbare nieuwe auto zou gelden, maar het bedrag over de waarde van de auto op dat moment. Deze waarde kunt u op een voor u zo gunstig mogelijke wijze (laten) vaststellen, waardoor u profiteert van een kostenvoordeel dat op kan lopen tot enkele duizenden euro’s.

BMW importeren uit Duitsland

Wanneer u een BMW occasion door Auto Nol uit Duitsland laat importeren, dan krijgt u van ons voorafgaand een prijsvoorstel met een all inclusive prijs voor de betreffende auto op Nederlands kenteken. Op deze manier maken wij het prijsvoordeel in vergelijking met een vergelijkbare Nederlandse auto gelijk voor u inzichtelijk. Wanneer u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, dan verzorgen wij vervolgens de gehele BMW import voor u.

Dit betekent dat wij de auto in Duitsland gaan inspecteren, de onderhandelingen met de verkoper voeren en de auto voor u aankopen. Het transport naar Nederland verzorgen wij ook voor u, evenals de keuring door de RDW en de aangifte van de bpm-belasting. Daarna maken wij de auto rijklaar en wordt deze aan u afgeleverd met een Nederlands kenteken. U hoeft dus zelf niets te regelen wanneer u voor onze importdienstverlening kiest.

Ons BMW import aanbod

Hieronder kunt u ons importaanbod van BMW’s uit Duitsland bekijken. Wanneer u benieuwd bent naar de prijs van een bepaalde occasion op Nederlands kenteken, dan kunt u gelijk een prijsopgave doen via deze pagina. Een van onze medewerkers zal vervolgens contact met u opnemen om ons prijsvoorstel met u te bespreken.