Laatste nieuws

tekort-aan-laadpalen-in-eu

Tekort aan laadpalen in de EU

Elektrisch rijden wordt in de Europa steeds populairder, steeds vaker zie je een elektrische auto rijden. Echter komt het aanleggen van een Europees dekkend laadpalen netwerk maar langzaam op gang, […] Lees meer »

Digitale auto-inbraak lastig te vergoeden | Autobedrijf Auto Nol

Digitale auto-inbraak lastig te vergoeden

Eigenaren van auto’s met slimme technologie zoals een contactloze sleutel, worden steeds vaker het slachtoffer van geavanceerde autodiefstal. Deze nieuwe vorm van criminaliteit laat geen braaksporen achter, waardoor het voor […] Lees meer »

Nieuwe identiteit voor Volkswagen | Auto Nol

Nieuwe identiteit voor Volkswagen

Het Duitse Volkswagen concern zit midden in een transformatie waarbij het van autoverkoper wil transformeren in een aanbieder van mobiliteitsdiensten. Belangrijk onderdeel van deze transformatie zijn de begrippen ‘connected’, ‘elektrisch’ […] Lees meer »

Doorbraak in ontwikkeling autonoom rijdende auto | Auto Nol

Doorbraak in ontwikkeling autonoom rijdende auto

Tijdens een internationaal wetenschappelijk congres in Parijs presenteerden wetenschappers van de Technische Universiteit in Delft een belangrijke ontwikkeling op het gebied van slimme technologie voor autonoom rijdende voertuigen. De wetenschappers […] Lees meer »

Voorspellen wanneer u autopech krijgt | Autobedrijf Auto Nol

Voorspellen wanneer u autopech krijgt

De technologie in auto’s wordt steeds slimmer. Door data afkomstig van auto’s te verzamelen, zijn bedrijven tegenwoordig zelfs in staat om te voorspellen wanneer auto’s pech gaan krijgen. De auto […] Lees meer »