Uw occasion financial leasen

Een auto financieren bij Auto Nol kan middels onze particuliere financial lease oplossing. Hierdoor kunt u in de door u gewenste auto rijden zonder dat het u liquiditeit kost. Het belangrijkste punt van het financieren van uw auto bij Autobedrijf Auto Nol is het afstemmen van de financieringsovereenkomst op uw situatie. Binnen de afgesproken gewenste looptijd en middels maandelijks factureren zal de betaling worden voldaan. U bepaalt dus zelf de looptijd die past bij het door u te missen bedrag en de afbetalingsperiode van uw auto. Omdat de rente die u betaalt vastgelegd wordt in de leaseovereenkomst en dus ongewijzigd blijft, weet u precies waar u aan toe bent voor de gehele doorlooptijd. Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar gewoon een vast maandelijks aflosbedrag binnen een vaste looptijd tegen een vaste rente.

Bekijk gerust eens al onze auto occasions en vraag gemakkelijk een financial lease offerte aan nadat u een geschikte occasion heeft gevonden!

* Zorg dat u beschikt over een vast inkomen, tevens is een negatieve BKR-registratie niet toegestaan.

Zakelijke financial lease oplossingen

Gedurende de looptijd van het leasecontract bent u economisch eigenaar van de auto. Dat betekent dat de leasemaatschappij tot aan de betaling van de laatste termijn juridisch eigenaar is van de auto waarbij de auto als onderpand dient. Als economisch eigenaar van de auto kunt u de maandelijks gefactureerde BTW-kosten als voorbelasting weer terugvorderen bij uw aangifte van omzetbelasting. Tevens profiteert u van de fiscale aftrekbaarheid van de rente en afschrijvingskosten. Staat uw auto op een grijs kenteken of heeft uw auto een lage CO²-uitstoot, dan komt u in aanmerking voor een investeringsaftrek. Bovendien kunt u als startende ondernemer ook gebruik maken van de startersaftrek regeling. U kunt gemakkelijk uw maandbedrag berekenen met de financial lease calculator!

Aftrekbaar?

U kunt de auto tot maximaal de aanschafprijs exclusief BTW-kosten leasen. Zoals hierboven beschreven kunt u de eventuele BTW-kosten bij de fiscus terugvorderen aangezien u economisch eigenaar bent. Ook het inruilen van uw huidige auto of het doen van een deelbetaling behoort tot de mogelijkheden. Voorts bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ter hoogte van de reële restwaarde op te nemen in de leaseovereenkomst, waardoor het leasetermijn nog lager uitvalt. De autokosten, waaronder de reparatie, het onderhoud, de verzekeringen en de houderschapsbelasting, komen voor uw eigen rekening. Deze kosten heeft u als economisch eigenaar immers zelf in de hand.

Financial lease samengevat

De voordelen van een financial lease occasion bij Autobedrijf Auto Nol zijn:

  • Fiscale afschrijving
  • Zelf de looptijd bepalen
  • Transparant
  • Lage rente
  • Investeringsaftrek
  • Geen beslag op uw liquiditeit
  • Nog lager leasebedrag mogelijk door middel van een slottermijn, aanbetaling of inruil
  • Financial lease particulier mogelijk
  • Bereken gemakkelijk uw maandbedrag met de financial lease calculator

BOVAG recensies

Autobedrijf Auto Nol is gemiddeld beoordeeld met een 8.9 / 10 op basis van 1064 klantervaringen. Bekijk hierboven de recensies.

Lees meer »