Banden wisselen

Steeds meer van onze klanten zien de noodzaak van banden wisselen in. Banden wisselen is namelijk niet alleen erg belangrijk voor uw eigen veiligheid, maar draagt ook bij aan het rijcomfort en het behoud van uw banden. U kunt ook zelf bijdragen aan het behoud van uw banden door regelmatig de bandenspanning te controleren. Wanneer de bandenspanning te laag is slijten uw banden namelijk een stuk sneller. Controleer de bandenspanning als het kan iedere twee maanden, dit geldt helemaal als u veel op de weg zit. De juiste bandenspanning zorgt bovendien voor een lager brandstofverbruik.

 
Maak hier direct een afspraak
 

Zomer- en winterbanden wisselen

Bij Auto Nol Nijkerk kunt u voordelig uw zomer- of winterbanden laten wisselen. Tevens kunnen wij een set zomer- of winterbanden voor u aanschaffen wanneer u deze nog niet heeft. Houdt onze website goed in de gaten, wij melden het altijd wanneer het weer tijd is om uw banden te wisselen. Banden wisselen duurt niet lang, u kunt gewoon in onze koffiehoek de wissel afwachten onder het genot van een kop koffie en een koek. In onze koffiehoek liggen ook een aantal magazines om te lezen en er is gratis WiFi.

Banden opslag Nijkerk

Wanneer u bij Auto Nol in Nijkerk uw banden laat wisselen dan is opslag en verzekering altijd gratis! Dan hoeft u dus niet zelf de banden mee naar huis te slepen! Wanneer u weer banden gaat wisselen hebben wij deze al in de opslag liggen en kunnen wij extra snel te werk gaan. Tevens hoeft u op dat moment zelf geen plek in uw garage te reserveren voor de zomer- of winterbanden. Door de banden op de juiste manier op te slaan voorkomt u een verkorte levensduur.

Banden wisselen Nijkerk

In onze moderne werkplaats staan professionele autotechnici voor u klaar. Zij hebben ruime ervaring met het wisselen van banden en alle andere soorten van onderhoud. Banden laten wisselen in Nijkerk is erg eenvoudig! U kunt middels onze werkplaats agenda direct een afspraak inplannen op uw voorkeursdatum. Uiteraard kunt u ook altijd even bellen met 033 – 246 55 17!

 
Afspraak inplannen