Kleine beurt

Door uw auto regelmatig bij uw garage aan te bieden voor een beurt, voorkomt u hoge kosten die samenhangen met reparaties. Dit komt omdat een autotechnicus eventuele problemen, zoals bijvoorbeeld slijtage, vroegtijdig op zal merken en er zo voor kan zorgen dat u op tijd actie onderneemt. U laat de grote- en de kleine onderhoudsbeurt om en om uitvoeren.

 
Maak hier direct een afspraak
 

Welke werkzaamheden horen er bij de kleine beurt?

De kleine beurt bestaat uit een aantal werkzaamheden die ervoor zorgen dat u na een kleine beurt weer onbezorgd een groot aantal kilometers kunt maken. Olie zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw motor soepel blijft lopen. Daarom is het essentieel dat de olie tijdig wordt ververst en dat het oliefilter wordt vervangen. Dit doen wij dan ook voor u tijdens de kleine beurt. We controleren bovendien ook uw vloeistoffen zoals koelvloeistof, remvloeistof en ruitenwisservloeistof. Indien nodig worden deze door ons bijgevuld.

Daarnaast kijken we uw auto na op een aantal punten die essentieel zijn voor de werking en veiligheid van uw auto. Denk bijvoorbeeld aan de bandenspanning en het profiel van uw banden, de staat van uw reminrichting, de staat van uw verlichting en de werking van uw ruitenwissers. Ook uw accu wordt getest, aangezien dit onderdeel een van de meest voorkomende veroorzakers van autopech is. Komen er reparatiepunten aan het licht, dan zullen wij deze eerst met u overleggen en pas op uw aangeven tot actie overgaan.

Direct een kleine beurt voor uw auto bespreken

Het interval voor een kleine beurt ligt tussen de 10.000 en 20.000 afgelegde kilometers, maar omdat een stilstaande auto ook slijt, raden wij u aan om uw auto tenminste eenmaal per jaar bij uw garage aan te bieden voor een beurt. Moderne auto’s hebben vaak een intelligente boordcomputer die op basis van uw rijgedrag en de condities waarin u heeft gereden het ideale tijdstip voor een onderhoudsmoment aan kan geven. Een kleine beurt voor uw auto bespreekt u bij Auto Nol gemakkelijk online. In onze online agenda ziet u precies wanneer wij tijd voor u hebben.

Een kleine beurt heeft u bij Auto Nol v.a. € 99,00 incl. BTW.

 
Afspraak inplannen