Grote beurt

Wanneer de vorige beurt voor uw auto een kleine beurt was, dan is het nu tijd voor een grote beurt. Door de grote beurt tijdig uit te laten voeren, verzekert u zichzelf van een auto die in een uitstekende technische staat verkeert en voorkomt u dat u met pech langs de weg komt te staan. De monteurs van Auto Nol kijken uw auto tijdens de grote beurt onder andere op meer dan 50 belangrijke punten na. Doordat deze onderdelen ook worden nagekeken bij de APK, is deze keuring kosteloos wanneer u bij Auto Nol een grote beurt en APK combineert.

 
Maak hier direct een afspraak
 

Welke werkzaamheden horen er bij de grote beurt?

De grote beurt is een uitbreiding op de kleine onderhoudsbeurt. Dit betekent dat bij de grote beurt, net als bij de kleine beurt, uw olie wordt ververst, uw oliefilter wordt vervangen en de vloeistoffen van uw auto worden nagekeken. Om uw auto klaar te maken voor vele veilige kilometers worden daarnaast ook het lucht-, brandstof- en interieurfilter vervangen. Heeft uw auto airconditioning? Dan zorgen wij ervoor dat dit systeem wordt gereinigd en eventuele aanwezige bacteriën worden gedood. Indien van toepassing voorzien wij uw auto bovendien van nieuwe bougies.

Als uitbreiding op de kleine beurt worden er tijdens de grote beurt bovendien op een aantal extra punten gecontroleerd. Denk bijvoorbeeld aan de stuurkogels, fuseekogels, schokdempers, veren, het uitlaatsysteem en de distributieriem. Wordt er overmatige slijtage geconstateerd, dan nemen wij contact met u op om te kijken naar een voor u passende oplossing. Wij voeren nooit extra werkzaamheden aan uw auto uit zonder u hierover te raadplegen.

Tevens krijgt u van ons een duidelijk beeld van uw auto, nu maar ook voor in de toekomst. Wanneer blijkt dat er onderdelen op kortere of langere termijn aan vervanging toe zijn, dan maken wij hier melding van. Zo zijn de kosten die u kunt verwachten helder.

Direct een grote beurt voor uw auto bespreken

Auto onderhoud wordt bij Auto Nol grotendeels op maat uitgevoerd. Afhankelijk van de kilometerstand en het aantal gereden kilometers sinds de laatste beurt zijn er namelijk een aantal onderdelen die extra aandacht behoeven. Wilt u een indicatie van de kosten die gepaard gaan met de grote beurt voor uw auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om gemakkelijk een afspraak voor uw grote beurt in te plannen via onze website.

Een grote beurt heeft u bij Auto Nol v.a. € 299,95 incl. BTW.

 
Afspraak inplannen