Recensies Auto Nol

Beste klant,

Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij Autobedrijf Auto Nol erg hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u iedere dag weer beter van dienst te kunnen zijn. Om die reden zijn wij dan ook erg geïnteresseerd in uw mening betreffende de kwaliteit van onze auto’s en dienstverlening.

Wij stellen uw oordeel zeer op prijs en gebruiken deze om ons autobedrijf naar een nóg hoger plan te tillen. Als u uw ervaringen en oordeel wilt delen, dan kan dat via deze link op de website van Klantenvertellen.nl.

De gemiddelde klantenscore is een 8.6 / 10 op basis van 533 referenties.

Hieronder vindt u de meest recente beoordelingen:

over Autobedrijf Auto Nol

29 mei 2019

Over het algeheel een fijn bedrijf.

Beoordeling: 8 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

23 mei 2019

Aanschaf nieuwe auto

Beoordeling: 7 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

21 mei 2019

Ik kom al jaren bij auto Nol tot volle tevredenheid. Ze luisteren naar mijn wensen en sluiten hun aanbod daarop aan. Altijd bereid om service te verlenen ook in de tijd na de aankoop. Een echte aanbeveling heb ik al gegeven door familie en vrienden door te verwijzen en ook telkens tot tevredenheid. Erg blij mee!!!

Beoordeling: 9 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

21 mei 2019

Goed geholpen.

Beoordeling: 7.7 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

21 mei 2019

Zij zijn inderdaad een betrouwbare partner.Zeer vriendelijk en met vakkennis geholpen door de Directeur.

Beoordeling: 9 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

21 mei 2019

GESLAAGD!We waren op zoek naar een andere auto. Via kennisen gehoord over Auto Nol die er ook een auto hebben gekocht. We zijn vriendelijk ontvangen door de eigenaar en zijn vrouw met lekkere koffie. Mooie grote showroom met 2 verdiepingen vol met occasions en een eigen werkplaats voor service, onderhoud, APK enz. Onze wensen en budget hebben we met de eigenaar besproken. Op dat moment was er geen occaison wat helemaal overeen kwam met onze wensen voor ons beschikbaar. Een dag later werden we gebeld dat hij een occaison had geregeld die aansloot op onze wensen. De eigenaar had er geen vrede mee dat hij ons die dag teleur moest stellen. We zijn meteen in de auto gestapt en daar stond hij dan! Helemaal naar onze wens! Mooie inruil prijs voor onze oude auto gekregen! We zijn zeer tevreden over de ontvangst en de deal! Mooie auto voor een mooie prijs en ook nog eens een goede prijs voor onze oude auto! Wat wil je nog meer?! Kortom zeer tevreden en Auto Nol is een echte aanrader!!!

Beoordeling: 10 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

21 mei 2019

Aanschaf gebruikte auto

Beoordeling: 8 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

15 mei 2019

Vw bluemotion uit 2011 gekocht in de eerste week een mankement ontdekt tijdens het tanken, de tankklep ging niet open ging het mechanisme was eruit, nadat ik dit kenbaar heb gemaakt bij autonol is dit probleem verholpen door het factuur te betalen van de garage waar Ik een nieuwe erin heb laten, omdat ik niet in de buurt van Nijkerk woon helemaal super

Beoordeling: 8.3 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

10 april 2019

Onlangs daar geweest voor aanschaf gebruikte Volvo.Je word er vriendelijk ontvangen.We konden op ons gemak de auto bekijken zonder opdringerig gedoe.

Beoordeling: 9 / 10