Recensies Auto Nol

Beste klant,

Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij Autobedrijf Auto Nol erg hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u iedere dag weer beter van dienst te kunnen zijn. Om die reden zijn wij dan ook erg geïnteresseerd in uw mening betreffende de kwaliteit van onze auto’s en dienstverlening.

Wij stellen uw oordeel zeer op prijs en gebruiken deze om ons autobedrijf naar een nóg hoger plan te tillen. Als u uw ervaringen en oordeel wilt delen, dan kan dat via deze link op de website van Klantenvertellen.nl.

De gemiddelde klantenscore is een 8.9 / 10 op basis van 1038 referenties.

Hieronder vindt u de meest recente beoordelingen:

Bert uit Nijkerk over Autobedrijf Auto Nol

23 april 2024

Je wordt er altijd goed geholpen

Beoordeling: 10 / 10

John uit zeist over Autobedrijf Auto Nol

18 april 2024

Heel prettig

Beoordeling: 10 / 10

Peter Paul uit Zeist over Autobedrijf Auto Nol

17 april 2024

Elke keer als ik bij jullie kom is er eem prettige sfeer, een vriendelijke ontvangst en je wordt altijd herkend. Ik heb altijd alle vertrouwen in jullie adviezen en het werk wat jullie aan onze auto doen. Er wordt nooit iets overbodigs gedaan, maar wel alles wat gewoon nodig is en dat wordt altijd goed gedaan. Ik kan me geen beter bedrijf wensen!

Beoordeling: 10 / 10

H uit Nijkerk over Autobedrijf Auto Nol

16 april 2024

Storing in de auto, na een controleronde met uitlezen eerlijk oordeel over de auto en de te verwachten kosten. Of wordt doorverwezen om de kosten te beperken. Heel fijne communicatie

Beoordeling: 10 / 10

Sanne uit Nijkerk over Autobedrijf Auto Nol

16 april 2024

Duidelijke communicatie over de reparatie en over de te verwachten kosten. Geen verplichtingen na APK, maar wel een eerlijk advies. Service is gewoon top.

Beoordeling: 10 / 10

Tonny uit Voorthuizen over Autobedrijf Auto Nol

13 april 2024

Mooi autobedrijf en uitstekend geholpen!

Beoordeling: 10 / 10

Kelly uit Nijkerk over Autobedrijf Auto Nol

12 april 2024

Een bedrijf wat verstand heeft van auto’s en ook zeer klantgericht is. In 1 woord top!

Beoordeling: 9 / 10

Adri van de Bovenkamp uit Zeewolde over Autobedrijf Auto Nol

10 april 2024

Alhoewel de beloofde schoonmaakbeurt als compensatie voor de matige schoonmaak bij aflevering niet is gedaan ben ik vwb service en vriendelijkheid super tevreden. Die schoonmaakbeurt daar vraag ik nog eens naar!

Beoordeling: 8 / 10

Menske uit Bunschoten over Autobedrijf Auto Nol

3 april 2024

Ik heb een zeer goede en positieve ervaring opgedaan met autonol. Een mooie en schone autozaak. Zeer vriendelijk geholpen door verkoper Dirk-Jan. Eerlijke prijs! Er wordt goede service verleend. Kortom: een aanrader!

Beoordeling: 10 / 10

Zahied uit Rijswijk over Autobedrijf Auto Nol

29 maart 2024

Heel vaak bij dealers zijn de auto's super mooi op foto maar in het echt vallen ze zwaar tegen!! Bij deze garage echt niet onze gevoel was direct goed en de sfeer is ook echt naar. Nadat onze auto verkocht was particulier hadden we geen vervoer meer dus zijn we per OV langs geweest. De garage heeft ons zelfs opgehaald van het trein station dat is pas service!. Direct stond alles klaar toen we bij de garage aankwamen en konden direct proefrijden wat een fijn gevoel dat alles gewoon geregeld is. Na de proefrit hebben we de deal gesloten met eerlijke prijs. Ik raad ieder deze garage aan waarom ? 1. Ze denken met je mee 2. Goeie prijzen en echt mooie auto's 3. Garage heeft ons de kans en mogelijkheid gegeven om een auto te kopen ver buiten openingstijd wat veel geduld vraagt. Wij zijn super blij met onze nieuwe auto bedankt!!

Beoordeling: 10 / 10