Recensies Auto Nol

Beste klant,

Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij Autobedrijf Auto Nol erg hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u iedere dag weer beter van dienst te kunnen zijn. Om die reden zijn wij dan ook erg geïnteresseerd in uw mening betreffende de kwaliteit van onze auto’s en dienstverlening.

Wij stellen uw oordeel zeer op prijs en gebruiken deze om ons autobedrijf naar een nóg hoger plan te tillen. Als u uw ervaringen en oordeel wilt delen, dan kan dat via deze link op de website van Klantenvertellen.nl.

De gemiddelde klantenscore is een 8.6 / 10 op basis van 539 referenties.

Hieronder vindt u de meest recente beoordelingen:

over Autobedrijf Auto Nol

2 oktober 2019

Heb hier mijn auto gekocht aardig en hulpzaam personeel

Beoordeling: 9 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

30 september 2019

we werden goed en nietjes behandel

Beoordeling: 9 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

27 september 2019

Aangegeven welke auto ik zocht. Leeftijd, kleur etc. Speciaal voor mij op zoek gegaan voor de perfecte match. Arnold bedankt!

Beoordeling: 9 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

25 september 2019

Goed advies bij auto kopen b

Beoordeling: 10 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

19 september 2019

Ik ben zeer goed geholpen door Auto Nol en voelde mij zeer prettig op de werk vloer! Er waren est probleemjes qua financiering en dit heeft Auto Nol ook voor mij opgelost. In 1 woord Top!

Beoordeling: 10 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

19 september 2019

Als ik bij Auto-Nol, binnen kom, voel ik me meteen thuis. Alle medewerkers kennen me en ook, als ze bezig zijn met andere klanten, krijg ik toch even een vriendelijke knik en dan weet ik, dat men mij gezien heeft. Dat voelt goed. Ik ben dus niet zo maar iemand, maar een klant met een grote K.Ik was weer toe aan een andere auto en heb, om de markt te verkennen, bij andere garages gekeken en op online pagina's, maar ik kon nergens dat gevoel vinden, dat ik heb, als ik bij Auto-Nol binnen stap! Het lijkt er zelfs op, dat we familie van elkaar zijn geworden in de loop der jaren, dat ik al bij Auto-Nol klant ben! Ik voel me ook eigenlijk geen klant, maar meer dan een goede vriend en een soort familielid, dus! Het vertrouwen, de vriendelijkheid, de aandacht, het meedenken, het oprecht en eerlijk adviseren en de warme menselijke aanpak, spreken mij zeer aan, omdat ik zelf ook zo in elkaar zit. Het geeft mij dus een 'Warm bad en familie-gevoel'.Ik pak zelfs, snoepjes uit de snoeppot (en als die pot bijna leeg is, geef ik aan, dat die even bijgevuld moet worden....hihi) en neem zelf een kopje koffie, als de mannen druk bezig zijn.Ik voel me dus erg thuis en kan op ieder moment van de dag, zo maar even binnen lopen, al is het maar om wat bij te kletsen onder het genot van een lekker kopje koffie of iets anders.Ergo: ik zal Auto-Nol zeer aanbevelen, wanneer iemand toe is aan een andere auto.

Beoordeling: 10 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

13 juli 2019

Ik kom al 17 jaar bij Auto Nol. En word altijd goed geholpen. Ook al staat je met pech hij regelt alles. Dus garantie uitstekend en Service!!!.Van daar 5 sterren van mij. HHJ Steenwijk,

Beoordeling: 10 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

3 juli 2019

Super blij met de service van Auto-Nol! Binnen een week was de auto gereed om opgehaald te worden en kreeg in de tussentijd een leenauto mee. Top service en communicatie.

Beoordeling: 10 / 10

over Autobedrijf Auto Nol

29 mei 2019

Over het algeheel een fijn bedrijf.

Beoordeling: 8 / 10