Mercedes importeren

Mercedes import uit het buitenland is in veel gevallen een slimme beslissing, aangezien het importeren van een Mercedes vaak financieel voordeel oplevert ten opzichte van de aankoop van een vergelijkbare auto in eigen land. Toch is het zelf regelen van dit proces voor veel mensen een ingewikkelde klus. Zo moet u o.a. rekening houden met de bpm-aangifte bij de belastingdienst en de toelating van de auto door de RDW. Ook het transport van de auto uit het buitenland is iets waar vaak vooraf niet bij stilgestaan wordt.

Laat ons een geschikte import auto zoeken!

Auto Nol neemt dit proces daarom graag van u over! Wij geven u vooraf een all-inclusive prijs voor de auto op Nederlands kenteken en regelen voor die prijs alles voor u. Van de bezichtiging van de auto in het buitenland tot de aflevering op Nederlands kenteken, bij Auto Nol heeft u er zelf geen omkijken naar.

Kosten Mercedes importeren

Het prijsverschil tussen een importauto en een vergelijkbare Nederlandse auto is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom u een Mercedes occasion wilt laten importen. De kosten voor een tweedehands Mercedes liggen in een land als Duitsland bijvoorbeeld beduidend lager dan in Nederland. Dit komt omdat deze landen geen bpm-belasting kennen. Bij de import van een auto in Nederland moet er natuurlijk alsnog bpm afgedragen worden, maar door de waarde van de auto zo gunstig mogelijk vast te laten stellen bent u op dat moment al snel duizenden euro’s goedkoper uit. Auto Nol kan dit voor u regelen.

Uw Mercedes laten importeren uit Duitsland

In Duitsland is het aanbod Mercedes occasions enorm en in het geval van een jonge Mercedes occasion blijft de fabrieksgarantie bovendien ook in Nederland gelden. Alleen maar voordelen dus, maar toch ziet u er misschien tegenop om het importproces zelf te regelen. Dit is waar Auto Nol u van dienst kan zijn. Bij ons profiteert u namelijk wel van een aanzienlijk financieel voordeel, zonder dat u zelf allerlei zaken hoeft te regelen.

Ons Mercedes import aanbod

Op deze pagina ziet ons huidige Mercedes import aanbod. Dit zijn jonge occasions die op dit moment te koop staan bij Duitse autodealers. Ziet u een interessante occasion en wilt u een prijsopgave van de all-inclusive prijs op Nederlands kenteken? Dan kunt u dat gelijk bij ons aangeven via deze pagina. Een van onze medewerkers zal vervolgens contact met u opnemen om het prijsvoorstel met u te bespreken. Wanneer u hier eenmaal akkoord op heeft gegeven, gaan wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe auto op Nederlands kenteken.