Autoschade herstel

Wanneer u schade aan uw auto heeft, dan is dit altijd vervelend. Of het nu gaat om een relatief kleine kras, een deukje of om een grotere schade, Autobedrijf Auto Nol zorgt ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet en weer als nieuw aanvoelt. Onze monteurs kunnen iedere schade voor u herstellen en doen dit op een veilige en verantwoorde manier. Wanneer het nodig is onderhouden wij bovendien het contact met uw verzekeringsmaatschappij en kunnen wij bijvoorbeeld afspraken voor u maken met de schade-expert van uw verzekeraar.

 
Maak hier direct een afspraak
 

Onze expertise op het gebied van autoschade herstel

Ons werkplaatsteam is gedreven in het repareren van allerhande schades. Dit kan bijvoorbeeld het ‘uitdeuken zonder spuiten’ van kleine deukjes zijn, maar ook het herstellen van grotere schades, het repareren van glasschade en het overspuiten van onderdelen kan Auto Nol voor u verzorgen. Wij houden hierbij altijd rekening met uw wensen en zorgen dat u zo weinig mogelijk ongemak van de werkzaamheden ondervindt. Daarom kunt u bij ons bijvoorbeeld gebruikmaken van vervangend vervoer.

Maak direct een afspraak

Wilt u uw autoschade door Auto Nol laten herstellen? Dan kunt u gemakkelijk via onze website een afspraak inplannen. In onze online agenda ziet u precies wanneer onze monteurs tijd voor hebben. Wilt u eerst de details van uw autoschade met ons doorspreken, dan kunt u het best even telefonisch contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers zal u in dat geval persoonlijk te woord staan.

Ons werkplaatstarief is € 90,69 per uur incl. BTW.

 
Afspraak inplannen