APK Keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring, dit is een wettelijk verplichte keuring die u dient uit te laten voeren door een gecertificeerde APK-keurmeester. Hierbij wordt de auto gekeurd op verkeersveiligheid maar ook op milieueisen. Wanneer u een APK keuring niet laat uitvoeren dan kunt u een ‘flinke’ boete verwachten, dus wacht niet te lang! Bij Autobedrijf Auto Nol te Nijkerk krijgt u al een APK keuring voor € 49,95 incl. BTW!

 
Maak hier direct een afspraak
 

APK keuring eisen

Wat vaak vergeten wordt is dat een APK gaat over de minimale eisen van een auto. Wanneer het gaat om de veiligheid van u en/of uw naasten, dan vinden wij een minimale keuring veel te beperkt. Zo kan een auto met een bandenprofiel van 1.61mm nog door de keuring heen komen, echter zullen wij u dan altijd adviseren om de banden wel zo snel mogelijk te vervangen. Niets is immers belangrijker dan veilig de weg op gaan. Maar uiteindelijk is de keuze altijd aan u zelf! Na de APK keuring krijgt u een duidelijke prijsopgave voor het herstellen van de punten die wij u adviseren. Let op, een APK is dus geen onderhoud!

APK Nijkerk

Bent u woonachtig in Nijkerk en omgeving en uw auto is doe aan de APK keuring ? Plan dan een afspraak in bij Auto Nol! Een APK keurmeester zal uw auto op alle veiligheids- en milieueisen controleren. Vervolgens krijgt u een advies over welke onderdelen aan vervanging toe zijn, daarna kunt u weer veilig de weg op!

Een afspraak inplannen is erg eenvoudig! U kunt gebruik maken van onze online agenda en zelf een afspraak inplannen, maar uiteraard kunt u ook altijd bellen naar 033 – 246 55 17.

 
Afspraak inplannen