Auto Importeren

Wilt u een auto importeren uit het buitenland, maar dan zonder veel geregel en papierwerk? Dan kan Auto Nol u hierbij begeleiden. Wij kunnen het importtraject van a tot z voor u regelen, waarbij u een prijs betaalt voor het afleveren van uw nieuwe auto op Nederlands kenteken. U heeft hierbij zelf de keus of u ons een door uzelf gevonden occasion laat importeren of dat u ons naar een bepaald type occasion laat zoeken in het buitenland. Dankzij onze jarenlange ervaring op de binnenlandse én buitenlandse automarkt kunnen wij u uiterst snel en efficiënt van dienst zijn.

Laat een geschikte import auto zoeken!   Bekijk mogelijke importauto’s!

Stappenplan auto importeren | Autobedrijf Auto Nol

 

Waarom uw nieuwe auto laten importeren door Auto Nol?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun auto te (laten) importeren uit het buitenland. Dat komt omdat het in het buitenland over het algemeen makkelijker is om een voordelige deal te sluiten. U krijgt dan bijvoorbeeld meer opties op uw nieuwe occasion voor dezelfde prijs als u in Nederland zou betalen voor eenzelfde occasion zonder al deze opties. Wanneer u echter geen ervaring heeft met de verschillende stappen die hierbij komen kijken, dan kan het importeren van een auto uit het buitenland uitmonden in een moeizaam proces. Daarom zijn wij met onze importdienstverlening gestart, waarbij u door ons volledig ontzorgd wordt. Voor één helder bedrag wordt uw nieuwe auto vervolgens op Nederlands kenteken aan u afgeleverd.

Hoe wij uw nieuwe auto importeren

Nadat uw potentiële nieuwe auto is gevonden, gaan wij voor u aan de slag. Dit betekent dat wij berekenen wat de auto u zou kosten op Nederlands kenteken en dit met u bespreken. Wanneer u hier akkoord op geeft, gaan wij de auto voor u naar Nederland halen. We inspecteren de auto op locatie en gaan de onderhandelingen in met de huidige eigenaar. Vervolgens wordt de auto door ons aangekocht en naar Nederland getransporteerd. Eenmaal in Nederland verzorgen we de toelating bij de RDW en de aangifte BPM bij de belastingdienst. Vervolgens wordt de auto van Nederlandse kentekenplaten voorzien en door onze eigen monteurs klaargemaakt voor aflevering.

Auto importeren in Nijkerk

Auto Nol is al jaren een begrip in Nijkerk en tot ver daarbuiten. Wij doen er alles aan om uw mobiliteitswensen in vervulling te laten gaan en kijken daarbij altijd naar uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Benieuwd naar onze importdienstverlening? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te nemen. Dit kan telefonisch of via het contactformulier op onze website.

Laat een geschikte import auto zoeken!   Bekijk mogelijke importauto’s!