Auto Onderhoud

Het juiste onderhoud op het juiste moment zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw auto. Zelfs als een auto stilstaat of weinig kilometers maakt, slijt de auto. Deurrubbers kunnen bijvoorbeeld uitdrogen en remleidingen kunnen verroesten. Daarom adviseren wij om minimaal iedere 15.000 kilometer dan wel ieder jaar onderhoud te plegen. Uw auto heeft tijdig onderhoud nodig om onverwachte reparaties te voorkomen. Voorkom pech, want dit komt altijd ongelegen!

 
Maak hier direct een afspraak
 

Auto onderhoud bij Autobedrijf Auto Nol in Nijkerk

Bij Auto Nol beschikken we over een eigen werkplaats waar wij onderhoud voor alle merken en modellen verzorgen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een grote beurt, een kleine beurt, de Algemene Periodieke Keuring (APK) of bijvoorbeeld onderhoud aan uw airco. Een afspraak voor onderhoud aan uw auto kunt u telefonisch, via onze website of persoonlijk aan onze balie maken. Maakt u uw afspraak via onze website, dan wordt deze altijd door ons bevestigd. Indien nodig maken wij bovendien een prijsopgave voor u.

Comfortabel wachten tijdens auto onderhoud

Op korte onderhoudsbeurten of reparatie kunt u wachten in onze koffiehoek. Hier zijn diverse kranten en tijdschriften beschikbaar en er staat bovendien altijd een heerlijke kop koffie voor u klaar. Tevens kunt u gebruikmaken van onze WIFI, zodat u even Facebook kunt checken of kunt doorwerken. U mag ook met onze monteurs meekijken, op afstand op de cameraschermen of in de werkplaats zelf. Wat is er nou leuker dan zelf zien waar de reparatie nodig is en hoe het wordt opgelost? Indien gewenst sturen wij u foto´s of filmpjes van de diagnose, de reparatie en het eindresultaat.

Service van Auto Nol

Mocht u geen tijd hebben om te wachten, of is er een grote reparatie nodig? Dan bieden wij u diverse nette leenauto’s die u kunt gebruiken tegen een kleine vergoeding. Verder kunt u van ons het volgende verwachten:

  • Onderhoud met oog voor uw portemonnee;
  • Alle onderdelen en eventueel benodigde tijd worden aan de hand van een prijsopgaaf met u besproken. Zonder extra overleg kunt u er van op aan: prijsopgaaf is de factuur;
  • Een storing kunt u altijd direct laten uitlezen en wanneer mogelijk repareren wij de auto direct;
  • Ophaalservice door heel Nederland;
  • Onderhoudskeuring al dan niet op locatie;
  • Als u de auto in onderhoud heeft bij ons, behoudt u de geldende fabrieksgarantie;
  • Bij een grote beurt; gratis APK.

 
Afspraak inplannen
 

Prijzen Auto Nol

APK:€ 49,95*
Storingen uitlezen:€ 30,25*
Werkplaatstarief:€ 90,69*
Aircoservice:v.a. € 108,90*
Kleine beurt:v.a. € 99,00*
Grote beurt:v.a. € 299,95*
Pechhulp:v.a. € 25,-*
Banden:30% korting