Auto inkoop

U wilt uw auto, om wat voor reden dan ook, verkopen en bent op zoek naar een betrouwbare partij die u een realistische prijs voor uw auto wil bieden? Ook dan kunt u terecht bij Auto Nol. Wij kopen namelijk regelmatig auto’s in van particulieren uit het hele land. Bij ons doet u direct zaken met Auto Nol en is er geen andere partij betrokken bij de totstandkoming van de verkoop van uw auto. Wij bieden u service, gemak en een eerlijke prijs voor uw auto.

Hoe werkt het verkopen van uw auto aan Auto Nol?

Wanneer u uw auto aan ons wilt verkopen, dan kunt u ons vragen om een bod uit te brengen op het voertuig. Wij zullen de auto dan, op basis van de informatie die u ons geeft, op afstand taxeren en hier ons bod op baseren. Het is daarom belangrijk dat u zo volledig mogelijk bent wanneer u uw auto aan ons beschrijft. Heeft de auto bijvoorbeeld ooit schade gehad, wat is de huidige kilometerstand, welke opties heeft de auto allemaal en een aantal duidelijke foto’s van de binnen- en buitenkant van de auto. Hoe vollediger en correcter uw beschrijving, hoe accurater het bod dat u van ons ontvangt.

Wanneer u ons bod accepteert, zullen we contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de overdracht van de auto bij ons op locatie. Wij vragen u nadrukkelijk om ons een eerlijke beschrijving van het voertuig te geven. Wanneer bij de overdracht blijkt dat het voertuig in een andere staat verkeert dan was omschreven, dan zullen wij genoodzaakt zijn om ons bod hierop aan te passen. Voldoet het voertuig aan uw omschrijving, dan zullen wij ons uiteraard altijd aan ons initiële bod houden.

Uw auto verkopen aan Auto Nol

Wilt u uw auto snel verkopen, zonder dat u hier zelf veel moeite voor hoeft te doen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en voorzie ons hierbij van een zo compleet mogelijke beschrijving van uw auto. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen om onze interesse in uw voertuig te bespreken. Op basis van uw beschrijving en op basis van dit telefoongesprek zullen we al dan niet overgaan tot een bod op uw auto.

Direct geld voor uw auto

Bij Auto Nol krijgt u bovendien direct geld voor uw auto. Wij kunnen de auto direct overschrijven en ook direct tot betaling overgaan op de door u gewenste wijze. Zo weet je zeker dat alles netjes verloopt bij de verkoop van uw auto