Volkswagen importeren

Het Duitse merk Volkswagen is bekend om zijn betaalbare en bestendige auto’s. Dit zeer populaire automerk staat al enige tijd in de top vijf van meest verkochte auto’s ooit. Door deze aanzienlijke populariteit kan het financieel aantrekkelijk zijn om een betrouwbare Volkswagen occasion te importeren vanuit het buitenland. Heeft u interesse in het importeren van een Volkswagen uit het buitenland, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Auto Nol helpt u graag op weg. Op deze pagina leggen wij u uit hoe het importeren van een Volkswagen uit het buitenland in zijn werk gaat.

Laat ons een geschikte import auto zoeken!

Bespaar kosten met het importeren van een Volkswagen

Een van de voornaamste redenen dat mensen er tegenwoordig voor kiezen om een auto uit het buitenland te importeren, is omdat het een flinke kostenbesparing kan opleveren. De prijzen voor Volkswagen occasions liggen in het buitenland vaak een stuk lager dan in Nederland. In onze buurlanden wordt er bijvoorbeeld vaak geen bpm-belasting gerekend, wat terug te zien is in de vraagprijs. Hierdoor is het een stuk voordeliger om een Volkswagen occasion aan te schaffen in het buitenland.

Na het aanschaffen van uw occasion moet u er rekening mee houden, dat wanneer uw occasion in Nederland aan komt, u uiteraard nog wel bpm-belasting moet afdragen. Hier heeft u echter een aantal opties voor om tot een optimale kostenbesparing te komen. Door uw occasion op een gunstige waarde te (laten) bepalen kunt u hier een voordeel tot mogelijk duizenden euro’s uithalen.

Het importeren van een occasion uit het buitenland kan een ingewikkeld proces zijn. Wilt u uw Volkswagen occasion liever laten importeren door een betrouwbare partij met ervaring in het importeren van occasions? Dan Auto Nol staat graag voor u klaar. U ontvangt van ons vooraf een overzichtelijke prijsopgave en na het vinden van uw ideale Volkswagen occasion, gaan wij voor u aan de slag.

Uw Volkswagen importeren vanuit Duitsland

Een van de voordeligste landen om een Volkswagen occasion te laten importeren is Duitsland. Het Duitse automerk Volkswagen heeft daar namelijk een hoop beschikbare occasions en een voordelige prijs-/kwaliteitverhouding. Om u te garanderen van een betrouwbare occasion reizen wij voor u naar Duitsland af om de occasion te bekijken en de best mogelijke deal voor u te sluiten. Hierna importeren wij uw occasion en verzorgen de bpm-aangifte en toelating bij de RDW. Tot slot zorgen wij ervoor dat uw Volkswagen occasion rijklaar is gemaakt in onze werkplaats en van een Nederlands kenteken is voorzien.

Ons Volkswagen import aanbod

Bekijk eenvoudig ons volledige Volkswagen import aanbod op deze pagina en profiteer met de hulp van Auto Nol van de kostenbesparing door het laten importeren van een occasion uit Duitsland. Wanneer u een occasion heeft gezien waar u interesse in heeft kunt u direct contact met ons opnemen. Voor meer informatie kunt u op de gewenste Volkswagen occasion klikken en een vrijblijvende prijsopgave opvragen. Onze medewerkers nemen vervolgens contact met u op om het prijsvoorstel te bespreken.