Audi importeren

Audi occasions staan bekend om hun betrouwbaarheid en sportieve uiterlijk. De auto’s van Audi zijn daarom niet alleen in Nederland populair, maar ook in vele andere landen. Het kan daarom lonen om een Audi occasion uit het buitenland te importeren. Op deze pagina leggen wij u uit wat hiervan de voordelen zijn en hoe Auto Nol u kan helpen bij het importeren van een Audi uit Duitsland. Hieronder ziet u ons actuele Audi import aanbod, maar u kunt ons ook een auto voor u laten zoeken.

Laat ons een geschikte import auto zoeken!

Kostenbesparing bij Audi import

Het importeren van een auto uit het buitenland kan voor u een flinke kostenbesparing betekenen ten opzichte van de aankoop van een vergelijkbare auto in Nederland. In Duitsland kennen ze bijvoorbeeld geen bpm-belasting, waardoor de prijzen van nieuwe auto’s hier een stuk lager liggen, dit is vervolgens terug te zien in de vraagprijzen voor occasions. Een tweedehands Audi importeren uit Duitsland kan daarom zeer voordelig voor u uitpakken.

U dient er echter wel rekening mee te houden dat u, op het moment dat u de auto in Nederland invoert, alsnog bpm-belasting af moet dragen op basis van de huidige waarde van de auto. U heeft echter een aantal opties om deze waarde te (laten) bepalen en wanneer u dit slim aanpakt, profiteert u van een maximale kostenbesparing.

Vindt u dit echter te veel gedoe en besteedt u het invoerproces van uw nieuwe Audi liever uit aan een betrouwbare partij? Dan staat Auto Nol voor u klaar. Bij ons krijgt u vooraf een prijsopgave van de betreffende auto op Nederlands kenteken en verzorgen wij daarna de rest voor u.

Een Audi invoeren vanuit Duitsland

Bij Auto Nol importeren we voornamelijk Audi occasions vanuit Duitsland. Dit, omdat hier de prijs-/kwaliteitverhouding en het aanbod beschikbare occasions het hoogst is. Onze full-service importdienstverlening houdt in dat wij de auto voor u gaan bekijken in het buitenland, vervolgens de koop sluiten en de auto naar Nederland transporteren. Daarna verzorgen wij ook de bpm-aangifte en de toelating bij de RDW voor u. Nadat de auto rijklaar is gemaakt in onze werkplaats, leveren wij deze aan u af op Nederlands kenteken.

Ons Audi import aanbod

Auto Nol laat u profiteren van de kostenbesparing die komt kijken bij het importeren van een Audi uit Duitsland, zonder dat u er iets voor hoeft te regelen. Hieronder kunt u ons huidige importaanbod bekijken. Klik op een auto voor meer informatie en vraag vervolgens een vrijblijvende prijsopgave bij ons op. Een van onze medewerkers zal vervolgens contact