Airco service

Uw airconditioning zorgt ervoor dat het interieur van uw auto op een aangename temperatuur blijft en dat de luchtvochtigheid op het juiste niveau is. Voor de werking van uw airco is het belangrijk dat u het systeem één keer per jaar laat nakijken en om het jaar laat afvullen. Door lekkages en door verdamping van het koudemiddel in uw airconditioning kan het namelijk gebeuren dat er te weinig koudemiddel in het systeem aanwezig is. Indien dit het geval is, wordt de pomp van uw airco niet goed gesmeerd en kan deze vastlopen. Omdat dit hoge reparatiekosten met zich meebrengt, is dit iets wat u ten alle tijden wilt voorkomen.

 
Maak hier direct een afspraak
 

Auto Nol aircocheck

Wanneer er geen lekkage in uw airconditioning aanwezig is, kan er toch tot wel 10 procent van het koudemiddel per jaar verdampen. Wanneer er minder dan 70 procent van het koudemiddel in uw airco aanwezig is, neemt de kans op problemen zeer snel toe. Op dat moment koelt uw airco niet goed meer en merkt u dat het systeem moeite heeft om op temperatuur te komen en bovendien is de luchtvochtigheid op dat moment ook niet op het juiste niveau.

Tijdens de aircocheck controleren onze monteurs of uw airco naar behoren functioneert en worden eventuele problemen vroegtijdig opgespoord. Het gehele systeem wordt door ons nagelopen en gecontroleerd op eventuele lekkages. Ook meten wij de koelcapaciteit van uw airco. Indien nodig gaan we na hoeveel koudemiddel er nog in uw airco aanwezig is. Bovendien wordt uw airco gereinigd met behulp van Airco Fresh, dit zorgt ervoor dat eventueel in uw airco aanwezige bacteriën gedood worden en dat uw airco hierna weer een fris ruikende lucht door de auto verspreidt.

Afspraak maken voor airco service

Heeft u problemen met uw airco of is het de hoogste tijd dat uw airco wordt nagekeken? Maak dan snel een afspraak voor de Auto Nol aircocheck. Dit kan telefonisch, via onze website of persoonlijk aan onze balie. In onze online planningsmodule kunt u precies zien wanneer wij tijd voor u hebben.

Een aircocheck bij Auto Nol krijgt u al vanaf €108,90 incl. BTW.

 
Afspraak inplannen