Tweedehands Audi het meest betrouwbaar | Auto Nol Nijkerk

Tweedehands Audi het meest betrouwbaar

Het Duitse automerk Audi komt dit jaar weer voortreffelijk uit de bus in het ‘Used Car Report’ van de onafhankelijke organisatie DEKRA. Voor het rapport zijn gedurende twee jaar gegevens verzameld van grofweg 15 miljoen garagebezoeken. De focus van het onderzoek lag op het aantal storingen dat modellen van verschillende automerken vertoonden ten opzichte van het aantal gereden kilometers. De Audi A6 kwam overall als meest betrouwbaar uit de bus met de minste storingen per kilometer.

Audi wint in vijf van de negen klassen

De Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A6 en Audi TT wisten allen de eerste plaats te behalen in hun eigen klasse. De Audi A6 werd bovendien tot overall winnaar uitgeroepen. Dit laatste was overigens voor de derde keer op rij. In totaal zijn er 522 modellen uit 9 klassen opgenomen in het onderzoek. Audi wist dus te winnen in meer dan de helft van alle klassen.

De totstandkoming van het DEKRA Used Car Report 2018

Alleen auto’s met kilometerstanden tot 200.000 kilometer zijn opgenomen in het onderzoek. Om opgenomen te worden moest er data beschikbaar zijn van minimaal 1.000 verschillende auto’s van het betreffende model. De betrouwbaarheid is bepaald door het percentage onderzochte auto’s dat geen storingen vertoonde te nemen en daar het percentage onderzochte auto’s met serieuze storingen vanaf te trekken. De Audi A6 behaalde overall de beste score van 94,6 procent.

Een betrouwbare Audi occasion van Auto Nol

U bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk alwaar wij verschillende betrouwbare Audi occasions op voorraad hebben. Net als alle ander auto’s in onze voorraad zijn onze Audi’s speciaal geselecteerd op basis van hun superieure prijs-/kwaliteitsverhouding. Bij ons kunt u terecht voor een betrouwbare occasion tegen een betaalbare prijs. Kijk rustig rond op onze website of kom vrijblijvend bij ons langs. We helpen u graag persoonlijk verder.