Toename van hybride occasions op automarkt | Autobedrijf Auto Nol

Toename van hybride occasions op automarkt

Het aanbod van verschillende soorten occasions is tegenwoordig een stuk meer divers dan voorheen. Naast dat u de keuze heeft tussen occasions met een diesel- of een benzinemotor, zijn er nu een hoop ook elektrische auto’s en plug-in hybrides beschikbaar als occasion.

Een plug-in hybride is een auto waarin er een combinatie wordt gelegd tussen een benzine- of dieselmotor én een elektrische aandrijving. De elektrische aandrijving in de plug-in hybride, zorgt ervoor dat u korte ritten volledig elektrisch kunt rijden. Wanneer u langere stukken moet rijden, dan kunt u rekenen op de brandstofmotor. U kunt door deze handige combinatie echter een hoop brandstofkosten besparen, door onder andere goed gebruik te maken van de beschikbare oplaadpunten.

Groter aanbod met tweedehands plug-in hybrides

Een aantal jaar geleden waren plug-in hybrides flink in trek bij zakelijke rijders, vanwege de lage bijtelling. Op dit moment zijn er een hoop van de destijds afgesloten leasecontracten afgelopen, waardoor de betreffende auto’s op de occasionmarkt terecht zijn gekomen. Deze occasions zijn vaak uitgerust met vrij veel luxe opties. De prijzen zijn echter vaak heel gunstig, omdat het aanbod van tweedehands plug-in hybrides op dit moment zeer ruim is.

Plug-in hybride interessant voor particulier

Al deze voordelen maken de plug-in hybride een hele interessante occasion voor particulieren. Met behulp van de combinatie tussen een elektrische- en een brandstofmotor, kunnen er tevens flink wat brandstofkosten worden bespaard. Een automobilist die dagelijks 30 of 40 kilometer voor een enkele reis moet afleggen en de hybride consequent oplaadt, kan op jaarbasis tussen de 12.500 en 15.000 elektrische kilometers maken. Dit resulteert in flinke besparingen op de brandstofkosten.

Tweedehands plug-in hybrides bij Auto Nol

Bent u op zoek naar een voordelige tweedehands hybride auto? Dan bent u bij Auto Nol aan het juiste adres. Het brede aanbod van Auto Nol beschikt namelijk over een hoop goed onderhouden tweedehands hybride auto’s. Onze professionele medewerkers helpen u graag met het vinden van de occasion die het beste aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Omdat wij onze occasions inkopen via exclusieve kanalen, kunnen wij u altijd de meest voordelige prijzen garanderen en in blijven staan voor de kwaliteit! Bekijk ons aanbod met hybride occasions eenvoudig via onze website, of kom gezellig langs in onze showroom!