Shortlease occasion Auto Nol | Autobedrijf Nijkerk

Shortlease occasion Auto Nol

Autobedrijf Auto Nol Nijkerk biedt naast de traditionele financial lease nu ook shortlease aan. Voor veel mensen is shortlease nog een nieuw begrip, daarom zullen wij wat tekst en uitleg geven over dit ‘nieuwe’ concept. Bij traditionele leasecontracten wordt vrijwel altijd gewerkt met een minimale looptijd van 12 maanden. Bij shortlease is het al mogelijk om een auto te leasen met een looptijd vanaf 1 maand. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Financiële risico’s kunnen worden beperkt door gebruik te maken van shortlease.

Voordelen Shortlease zakelijk

Wanneer u tijdelijk een tekort heeft aan mobiliteit dan kan een shortlease occasion u een uitweg bieden. Dit geldt zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Wanneer u als ZZP’er of startend ondernemer een auto nodig hebt, maar niet gelijk een langdurig leasecontract wilt aangaan, dan is de korte looptijd van shortlease ideaal. Ook biedt shortlease uitkomst voor bedrijven die tijdelijk een extra auto nodig hebben voor het wagenpark. Bijvoorbeeld op het moment dat er een nieuwe medewerker in dienst wordt genomen of wanneer er voor een tijdelijk project extra veel auto’s nodig zijn.

Voordelen Shortlease particulier

Ook voor de particuliere markt zijn er veel voordelen aan te wijzen om te kiezen voor een shortlease occasion. Stel u heeft een nieuwe auto gekocht, maar de levertijd is nog twee maanden. In de tussentijd gaat uw huidige auto kapot, dan kunt u tot die tijd gebruik maken van een shortlease occasion. Ook wanneer u tijdelijk een grotere auto nodig heeft voor werk of een uitgebreide (familie)vakantie, is shortlease een ideale oplossing.

All-in tarieven shortlease

Een groot voordeel van shortlease, is dat verzekering, onderhoudskosten en wegenbelasting worden geregeld door Autobedrijf Auto Nol. Verder heeft u ook geen nadeel door afschrijving van de auto. Dit betekent dat u alleen nog omkijken heeft naar de brandstofkosten en het vaste shortlease bedrag. Een vast bedrag per maand, overzichtelijk en gemakkelijk. Zo weet u altijd waar u aan toe bent aan het eind van de maand. Lijkt deze vorm van leasen u wel wat? Vraag vandaag nog een shortlease occasion bij ons aan zodat u kunt voorzien in uw tijdelijke mobiliteitsbehoefte! Voor vragen over shortlease kunt u gerust contact met ons opnemen via ons contactformulier of bellen met 033 – 246 55 17.

Bekijk hier onze shortlease occasions!