Recordaantal occasions online | Auto Nol

Recordaantal occasions online

In december 2015 stonden er maar liefst 1,41 miljoen occasionadvertenties online. Nog nooit eerder stonden er zoveel advertenties tegelijkertijd online op de 9 verschillende grote internetportalen. In december 2015 is een stijging van 10,50% te zien ten opzichte van december 2014. De stijging in het aanbod occasions is met grote waarschijnlijkheid te danken aan de grote stijging in het aantal occasionverkopen in 2015. Ook het ruime aanbod occasions van Auto Nol zijn online te bekijken op onze eigen website maar ook op een groot aantal internetportalen. Komt u ook gerust eens langs in onze showroom voor een proefrit in uw favoriete occasion.

Recordaantal occasionadvertenties

Occasion dealers tonen hun advertenties vaak op meerdere internetportalen tegelijk, mede hierdoor zijn er een groot aantal occasionadvertenties online te bezichtigen. Wanneer de occasionadvertenties op de verschillende portalen ontdubbeld worden zijn er 548,5 unieke occasions beschikbaar. Dit is een grote stijging ten opzichte van een jaar eerder. In 2014 stonden er 475,5 unieke occasions online, dit betekent dat het percentage unieke occasions in 2015 ongeveer 15% hoger ligt dan in 2014. Het aantal portalen dat wordt ingezet om occasions aan te bieden is echter licht gedaald naar een gemiddelde van 2,6 portalen.

Occasionverkopen 2015

Voornamelijk de autobedrijven en de professionele occasion dealers, deden goede zaken in 2015. Gezamenlijk verkochten autobedrijven in december ongeveer 89.000 occasions aan eindgebruikers. Dit betekent een stijging van 8% ten opzichte van december 2014. Over het gehele jaar 2015 werden er 1,08 miljoen occasions verkocht aan consumenten, een stijging van 4,7% ten opzichte van 1,03 miljoen in 2014.

Occasion kopen bij Auto Nol

Op de website van Auto Nol kunt u alle occasions die wij hebben staan bekijken. Bij de occasion detail pagina kunt u gemakkelijk een proefrit aanvragen of een vraag stellen over de desbetreffende occasion. Daarnaast zijn al onze occasions ook beschikbaar voor financial lease, zowel privé als zakelijk. Wij ontvangen u graag als gast in onze autoshowroom te Nijkerk, dan gaan wij samen met u op zoek naar een occasion die bij u past!