Populariteit hybrides onder leaserijders | Autobedrijf Auto Nol

Populariteit hybrides onder leaserijders

De populariteit van hybride occasions op de Nederlandse automarkt is in de eerste helft van dit jaar weer flink toegenomen. De populariteit van volledig elektrische voertuigen (EV’s) nam in het afgelopen jaar ook toe. Deze toename is echter niet zo groot als bij de hybrides.

In de eerste zes maanden van 2020 is er volgens de cijfers van leasemaatschappij ALD Automotive gebleken dat er maar liefst 32 procent meer hybride voertuigen werden geleased. Dit, in vergelijking met dezelfde periode van het jaar hiervoor. Het gaat in dit geval wel vaker om hybrides zonder een stekker. Volledig elektrische auto’s en plug-in hybrides ondervonden een stijging van 5 procent, ten opzichte van dezelfde periode in het jaar daarvoor. Het vermoeden is dat het overgrote deel van die 5 procent ook enkel voortkomt uit de populariteit van plug-in hybrides. Dit wordt echter niet apart in de cijfers uit dit onderzoek vermeld.

De directeur van ALD Automotive meldt dat ondanks een zichtbare vergroening van het leasewagenpark, de volledige elektrische auto achter dreigt te blijven in populariteit. De hybride speelt een steeds groter aandeel in populariteit, in vergelijking met volledig elektrische auto’s. Door de huidige bijtellingsregeling voor elektrische auto’s wordt gehoopt dat de vergroening van de auto-industrie verder wordt versneld.

Voordelig een hybride leasen

Bent u (zakelijk of privé) op zoek naar een hybride occasion met een voordelige leasetarief? Dan bent u bij Autobedrijf Auto Nol aan het juiste adres. Bij Auto Nol heeft u namelijk de keuze uit een breed assortiment met scherp geprijsde en goed onderhouden hybride occasions. Op onze website kunt u eenvoudig en snel ons huidige aanbod met hybride occasions bekijken. Omdat wij deze occasions via exclusieve kanalen inkopen, kunnen wij u altijd de beste prijs- en kwaliteitsverhouding garanderen. U heeft bij Auto Nol altijd ruim de keuze uit diverse topmerken uit de auto-industrie.

Professioneel onderhoud aan uw hybride

Beschikt u al over een hybride? Dan kunt u nog steeds bij Auto Nol terecht. Wij bieden in onze werkplaats namelijk het beste onderhoud wat er voor uw hybride voertuig beschikbaar is. Niet voor niets wordt Aut Nol reeds enkele jaren lang de ‘hybride specialist’ genoemd. Onze professionele autotechnici worden zeer regelmatig bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Hierdoor kunt u met een gerust hart de weg weer op. Maak eenvoudig online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op. Graag tot ziens bij Auto Nol.