Occasionkoper blijft dicht bij huis | Auto Nol

Occasionkoper blijft dicht bij huis

Occasionkopers oriënteren op het internet naar nieuwe beschikbare occasions, de meeste occasionkopers zoeken de occasions echter dicht bij huis, dit blijkt uit onderzoek van het VWE (voertuiginformatie en -documentatie). Voornamelijk auto’s uit het A-segment en het B-segment worden dicht bij huis gezocht. Des te groter en exclusiever de auto is, des te verder men bereid is om te reizen voor het kopen van een nieuwe auto. Denk hierbij aan grote familieauto’s, exclusieve sportauto’s en oldtimers. Bij Auto Nol weten we al jaren een breed publiek, zowel zakelijk als privé, uit heel Nederland aan te trekken.

Kleine auto kopen

Mensen die op zoek zijn naar een kleine auto uit het A- of B-segment lijken niet bereid om ver te reizen voor het kopen van een nieuwe auto. Opvallend is dat voornamelijk kleine Aziatische auto’s dicht bij huis worden gezocht, denk hierbij aan een Suzuki occasion, Hyundai occasion of een Kia occasion. De gemiddelde afstand die men bereid is om te reizen voor een kleine auto is 20,5 kilometer. Ook bij Auto Nol kunt u een groot aanbod aan auto’s uit het A- en-B segment vinden. We nodigen u van harte uit om een proefrit te komen maken in één van onze auto’s!

Exclusieve auto kopen

Voor grotere (familie)auto’s en automodellen uit bijvoorbeeld het S-segment is men bereid om grotere afstanden af te leggen. Deze auto’s hebben beperkte oplages, zijn exclusiever, en tegelijkertijd ook duurder. Men is daarom bereid om af te reizen naar garage waar ze de auto het goedkoopst kunnen kopen. De gemiddelde afstand die een occasionkoper aflegt voor een auto uit deze segmenten is 50,2 kilometer. Bij Auto Nol hebben wij een groot assortiment aan auto’s uit allerlei verschillende segmenten, voor ieder wat wils.

Occasions van Auto Nol

Kijkt u gerust eens rond op onze occasion pagina en kijk of wij de occasion hebben die u zoekt. Uiteraard verwelkomen we u graag in onze autoshowroom te Nijkerk, gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg!