Occasion kopen met hoge slooppremie | Autobedrijf Auto Nol

Occasion kopen met hoge slooppremie

Oude auto’s of bestelauto’s zijn vaak een stuk meer vervuilend dan hun jongere opvolgers. Om de autobezitters te stimuleren om hun oude auto van de weg te halen en te vervangen door een schonere auto, heeft de overheid de slooppremie bedacht. Wanneer u uw oude auto vervroegd aanbied voor sloop en gelijktijdig een nieuwere, schonere auto koopt, dan wordt hier een financiële vergoeding voor verstrekt. Koopt of least u nu bij Autobedrijf Auto Nol een occasion, dan geven wij u méér dan enkel de wettelijke slooppremie. Als enig autobedrijf in Nederland vullen wij namelijk de wettelijke slooppremie aan tot een minimale inruilpremie / slooppremie van maar liefst €1.000,- Dit betekent dat het inruilen van uw oude auto voor een jonge occasion nog nooit zo voordeliger was!

Slooppremie ook voor auto’s met weinig waarde

Als u van plan bent om uw oude auto in te ruilen voor een nieuwere en zuinigere occasion, dan bent u bij Autobedrijf Auto Nol aan het juiste adres. Zelfs als uw huidige auto nog maar zeer weinig waard is, heeft u bij ons garantie op een minimale inruilpremie van €1.000,- Wij bieden deze genereuze slooppremie om zo een steentje bij te kunnen dragen aan een meer duurzame samenleving. Kortom, overweegt u om een andere auto te kopen of te leasen, profiteer dan nu van onze slooppremie! Op ons occasion overzicht vindt u alle jonge en zuinige occasions die wij momenteel op voorraad hebben.

Voorwaarden slooppremie

Er bestaan slechts twee simpele voorwaarden waaraan u dient te voldoen om in aanmerking te komen voor onze slooppremie van minimaal €1.000,- Op de eerste plaats moet uw auto zelfstandig rijdend aankomen bij ons. De tweede en laatste voorwaarde is dat u een occasion koopt of least bij Autobedrijf Auto Nol met 6 maanden BOVAG garantie. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat eventuele gebreken, die op het moment van koop of lease nog niet merkbaar waren, kosteloos voor u worden verholpen. Autobedrijf Auto Nol staat voor kwaliteit! Wij letten daarom niet alleen op uw portemonnee, maar vinden het evengoed belangrijk dat uw auto veilig en betrouwbaar is.

Oude auto inruilen voor jonge occasion

Had u al plannen om uw oude auto in te ruilen voor een schone, zuinige, jonge occasion? Of heeft ons aanbod van minimaal €1.000,- u aan het denken gezet? Neem dan nu direct contact op met Autobedrijf Auto Nol! Onze medewerkers berekenen graag voor u hoeveel slooppremie wij voor uw auto kunnen bieden. En, is het geen fijne gedachte dat u tenminste €1.000,- ontvangt! Hebben wij overigens uw droomauto momenteel niet in onze occasion voorraad? Geen probleem! Laat ons dan gewoon weten naar welke type occasion u exact op zoek bent. Wij gaan gratis en vrijblijvend voor u op zoek naar de perfecte auto.