Nieuw concept ‘Mijn Autocoach’ tevreden met Auto Nol

Nieuw concept ‘Mijn Autocoach’ tevreden met Auto Nol

Mijn Autocoach is een nieuw concept dat mensen helpt bij de aanschaf van een betrouwbare tweedehands auto. Particulieren die een bepaalde auto- of camperoccasion op het oog hebben kunnen een autocoach inschakelen die de auto of camper voor ze keurt, zodat zij met een zeker gevoel de onderhandelingen met de verkoper ingaan.

Daarnaast kunnen mensen die nog geen specifieke auto op het oog hebben, Mijn Autocoach inschakelen om op basis van hun wensen, eisen en budget drie geschikte auto’s uit het Nederlandse aanbod voor te stellen, een aankoopkeuring te verzorgen en de onderhandelingen met de verkoper te voeren. Inmiddels is Mijn Autocoach op deze manier ook bij Auto Nol terechtgekomen.

Mijn Autocoach zoekt betrouwbare occasions voor consumenten

Wanneer u weleens gezocht heeft naar een nieuwe tweedehands auto, dan zult u vast gezien hebben dat het aanbod op websites als marktplaats.nl en autoscout24.nl enorm is. Het zal u dan ook niet verbazen dat hier soms verkopers met kwade bedoelingen tussen zitten. Deze autoverkopers proberen u bijvoorbeeld te verleiden met prijzen die een flink stuk onder de gemiddelde vraagprijs liggen, maar nadat u een aanbetaling voor de betreffende auto heeft gedaan, hoort u niets meer van ze. Daarnaast zijn er ook verkopers die occasions vol met verborgen gebreken aan particulieren leveren, zodat u in de maanden na aanschaf voor honderden of zelfs duizenden euro’s aan reparatiekosten komt te staan.

Mijn Autocoach probeert consumenten hiervoor te behoeden. Wilt u een tweedehands auto aankopen, waarbij u zeker weet dat u geen kat in de zak koopt? Heeft u geen tijd om meerdere auto’s te gaan bekijken, proef te gaan rijden en onderhandelingen te voeren met autoverkopers? Dan is Mijn Autocoach misschien wel een uitkomst voor u. U kunt meer over deze bijzondere dienstverlening lezen op www.mijnautocoach.nl.

Auto Nol en Mijn Autocoach

Doordat wij de focus altijd hebben liggen op betrouwbare occasions tegen een betaalbare prijs, was het voor ons geen verrassing dat Mijn Autocoach uiteindelijk ook bij ons uit zou komen. Inmiddels hebben wij dan ook naar volle tevredenheid een klant van Mijn Autocoach aan een betrouwbare occasion geholpen en we hopen in de toekomst vaker zaken te zullen doen op deze manier. Benieuwd naar de betrouwbare occasions die we op dit moment voor u te koop hebben staan? Bekijk dan snel het aanbod op onze website of kom langs in de showroom.

Occasions bekijken