Meer schadecalculaties in februari | Auto Nol

Meer schadecalculaties in februari

In de maand februari zijn meer schadecalculaties geweest dan gemiddeld, blijkt uit een overzicht met gegevens die Audatex elke maand vrijgeeft. Het aantal schadecalculaties kwam uit op maar liefst 87.797, dit betekent een stijging van 9,3% ten opzichte van februari 2015. Autobedrijf Auto Nol beschikt ook over een moderne werkplaats, hier kunt u terecht wanneer u schade heeft of wanneer uw auto weer toe is aan onderhoud.

Schadecalculaties

Waardoor er een stijging is in het aantal schadecalculaties is niet helemaal duidelijk. Over de maanden januari en februari zijn er tot nu toe 113.066 calculaties uitgevoerd. De schadecalculaties in februari zijn goed voor een gemiddeld schadebedrag van 1.208,71 euro, dit betekent een stijging van 1,2% ten opzichte van vorig jaar. Het gemiddelde schadebedrag per maand in 2016 komt uit op 1.299,20 euro.

CarXpert Auto Nol

Autobedrijf Auto Nol beschikt over een professionele garage waar schadecalculaties en schade reparaties uitgevoerd kunnen worden. Auto Nol is aangesloten bij CarXpert, daarom bent u altijd verzekerd van een goede service en garanties. Onze professionele garage is uitgerust moderne apparatuur en onze vakkundige autotechnici hebben kennis van ieder gangbaar automerk en model. U kunt bij ons terecht voor een grote en kleine beurt, APK, storingen, pechhulp, etc. Maak gemakkelijk een afspraak met onze werkplaats aan via onze werkplaatspagina! Uiteraard ontvangen wij u ook als gast in onze showroom wanneer u op zoek bent naar een jonge betrouwbare occasion!