Meer occasion verkopen dan ooit tevoren | Autobedrijf Auto Nol

Meer occasion verkopen dan ooit tevoren

Inmiddels is het eerste halfjaar van 2021 gepasseerd. Nadat het jaar 2020 voor een recordaantal verkopen van occasions zorgde, is 2021 hard op weg om dit record te verbreken. Zo zijn er dit jaar al diverse noemenswaardige successen behaald, waaronder het nieuwe recordaantal verkochte occasions in een halfjaar tijd.

Meerdere records verbroken in de maand juni

In het eerste halfjaar van 2021 zijn er 685.452 occasions verkocht. Dat is 9 procent meer dan het eerste halfjaar van 2020! Maar dit is niet het eerste record wat dit jaar is verbroken. Zo zorgde de maand mei voor meer verkochte occasions dan iedere andere maand ooit had gedaan. Het ging om maar liefst 123.982 stuks. Lang heeft dit aantal het record niet vast kunnen houden, want in juni zijn er 124.002 occasions verkocht, waardoor het record opnieuw is verbroken. Ook het afgelopen kwartaal draagt een titel. Er zijn namelijk nog nooit zoveel occasions in een kwartaal verkocht als er in de afgelopen drie maanden is gedaan.

Meer occasion verkopen door de vakhandel

De occasions die bij de vakhandel staan worden razendsnel verkocht. Steeds meer mensen besluiten dan ook om daar hun occasion aan te schaffen. Logischerwijs neemt daardoor de handel tussen particulieren onderling af. Momenteel ligt de verhouding tussen de vakhandel en particuliere handel op twee derde tegenover een derde. Ongeveer 15 jaar geleden zorgde de vakhandel nog voor maar 55 procent van de occasion verkopen en de particuliere handel was goed voor 45 procent.

Occasions bij Autobedrijf Auto Nol

Bij Autobedrijf Auto Nol beschikken we over een gevarieerd aanbod nette occasions. Bent u dus op zoek naar een occasion? Dan kunt u uitstekend terecht bij Autobedrijf Auto Nol. Breng gerust eens een bezoek aan onze showroom in Nijkerk of bekijk alvast ons aanbod online. Heeft u een interessante occasion gevonden? Dan kunt u eenvoudig een offerte of proefrit aanvragen. Dit kan online via de pagina van de betreffende auto, maar natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 033-246 55 17. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze showroom!