Meer APK keuringen in 2014 | Autobedrijf Auto Nol

Meer APK keuringen in 2014

In het eerste deel van 2014 is het aantal algemene periodieke keuringen (APK) flink gestegen. Zo zijn er in deze periode, in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, 100.000 meer APK keuringen uitgevoerd. Goed onderhoud aan de auto kan u op de lange termijn veel geld besparen. De APK is een wettelijk verplichte keuring voor motorvoertuigen waarvoor uw auto regelmatig naar de garage moet. Bij Autobedrijf Auto Nol kunt u naast het kopen van een occasion, ook terecht voor een APK keuring. Wij verwelkomen u graag in onze spiksplinter nieuwe showroom

APK eisen

Tijdens de keuring beoordeelt de keurmeester de auto op drie verschillende vlakken. De verkeersveiligheid wordt gecontroleerd aan de hand van de staat van de remmen, schokdempers, banden, verlichting en dergelijke. Ook wordt er gekeken hoe schadelijk de auto is voor het milieu, dit kan worden bijgehouden door de mate van uitstoot van uitlaatgassen te meten. Ten slotte worden administratieve handelingen uitgevoerd zoals het controleren van de kilometerstand en het voertuigbewijs.

APK check

Hoe vaak uw motorrijtuig gecontroleerd moet worden, hangt af van het soort voertuig dat uw bezit en het bouwjaar hiervan. Indien uw APK verlopen is, loopt u kans op een boete. Autobedrijf Auto Nol helpt u graag bij het herinneren aan het inplannen van de keuring. Ook biedt Auto Nol een leenauto voor maar €17,50 per dag! Zo hoeft de keuring geen belemmering te zijn van uw dagelijkse activiteiten.

Auto onderhoud

Het regelmatig laten nakijken en goed onderhouden van uw auto kan u op lange termijn veel geld besparen. Wilt u naast de wettelijk verplichte keuring ook een kleine of grote onderhoudsbeurt aan uw auto laten doen? De vakkundige autotechnici van Autobedrijf Auto Nol hebben expertise in een grote diversiteit aan automerken.

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak bij onze autogarage.