Lockdown update december 2021: Werkplaats open, verkoop buiten, proefrit aan huis! | Auto Nol

Lockdown update: Werkplaats open, verkoop buiten, proefrit aan huis!

Zoals verkondigd tijdens de persconferentie van zaterdag 18 december jl. is Nederland opnieuw op slot gegaan. Vele bedrijven moeten hierdoor noodgedwongen hun deuren sluiten. Onder de essentiële winkels die open mogen blijven, vallen echter gelukkig ook garages en werkplaatsen. Dit betekent dat wij u nog altijd kunnen blijven helpen met de nodige reparaties, het onderhoud van de auto en meer! De showroom moet daarentegen wel verplicht dicht voor consumenten (niet voor bedrijven). Maar geen nood, want voor u als consument hebben we een passende oplossing! Wanneer u namelijk een auto wilt bezichtigen, dan kan dit alsnog buiten plaatsvinden (op ons terrein) of bij u thuis. Op diezelfde plek zal het verkoopgesprek worden gehouden en de deal kunnen worden gesloten.

De showroom brengen we naar u toe!

Onze showroom kan helaas niet meer worden bezocht. We begrijpen bij Autobedrijf Auto Nol dat dit een ontzettend vervelende situatie is wanneer u juist nu opzoek bent naar een nieuwe auto. Voordat u de occasion gaat aanschaffen, wilt u immers graag van tevoren de auto even bezichtigen en testen. Daar zijn we gelukkig op voorbereid en we bieden u de mogelijkheid om een proefrit aan huis in te plannen. De auto brengen we naar een door u gekozen locatie, zodat dit ter plekke allemaal kan worden gerealiseerd.

Een proefrit aan huis, hoe werkt dat?

Uit ons assortiment kunt u uit ruim 100 nette occasions een droomauto uitkiezen. Zodra u er een op het oog heeft, kunt u thuis op uw gemak de eigenschappen en specificaties doorlezen. Wanneer deze aansluiten op uw wensen, kiest u voor de optie ‘Proefrit Thuis’ in de sidebar aan de rechterkant. Kosteloos brengen we deze auto naar de locatie die u heeft ingevuld. Daar heeft u ruimschoots de mogelijkheid om de auto volledig te inspecteren en kunt u vrijblijvend een proefrit maken. Bijkomend voordeel is dat u rijdt in uw eigen vertrouwde omgeving en exact kan aanvoelen hoe de auto reageert op iedere verkeerssituatie.

De occasions van autobedrijf auto nol

Mocht u advies nodig hebben bij het uitkiezen van de occasion of wilt u meer informatie over het maken van een proefrit? Neem dan gerust direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Neem daarvoor telefonisch contact op via 033-246 55 17 of doe dit online via het contactformulier. Zodra uw aanvraag binnen is, neemt een van onze occasionspecialisten zo spoedig mogelijk contact met u op om alle vragen te beantwoorden en/of de proefrit aan huis in te plannen.