u kunt uw auto nu ook thuis laten afleveren

Koop uw nieuwe occasion nu veilig vanuit huis

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion? Dan bent u bij Autobedrijf Auto Nol aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een breed assortiment occasions van verschillende topmerken in onze showroom staan. Onze professionele medewerkers helpen u graag met het vinden van een occasion die bij uw wensen past. U bent uiteraard altijd van harte welkom in onze showroom in Nijkerk. Maar, wist u dat u ook uw nieuwe occasion vanuit huis kunt kopen en thuis kunt laten afleveren? Doordat iedere occasion grondig gecontroleerd wordt voordat wij deze in onze showroom rijden, staan wij in voor de kwaliteit. We zien dan ook steeds vaker dat auto’s op basis van de online gegevens (en eventueel telefonisch advies) verkocht worden en dat wij deze bij de mensen thuis afleveren.

Wij brengen uw ideale occasion naar u toe

Heeft u een occasion gevonden in ons aanbod die volledig aansluit op uw wensen, maar wilt u in deze onzekere tijd liever niet naar de showroom komen? Dan bieden wij u de perfecte oplossing. Bij Autobedrijf Auto Nol kunt u namelijk gebruik maken van een extra service, waarbij wij uw gewenste occasion bij u thuis komen brengen voor een proefrit! Weet u op voorhand al zeker dat dit uw nieuwe auto is, dan kunnen we de auto uiteraard ook direct bij u afleveren. Op deze manier hoeft de afstand tussen uw woonplaats en onze showroom geen probleem meer te zijn voor het verkrijgen van uw ideale occasion!

Maak een proefrit in uw eigen omgeving

Door gebruik te maken van deze extra service kunt u voor het aanschaffen van de occasion een proefrit maken in uw eigen buurt. Na het maken van een proefrit of bij het zien van de occasion kunt u altijd besluiten dat u toch geen interesse meer heeft in het kopen van de betreffende occasion. Wanneer dit het geval is wordt er enkel een kleine vergoeding voor het maken van de reiskosten in rekening gebracht.

De koop wordt ter plekke met u afgerond

Bij het afleveren van de occasion is tevens altijd een van onze professionele medewerkers aanwezig, zodat u duidelijk kan worden geïnformeerd over alle specificaties van de auto. Wanneer de occasion aan al uw wensen voldoet kunt u bij onze medewerker de betaling voldoen. Ook bij een verkoop op uw locatie is het ook mogelijk om een occasion met BOVAG garantie aan te schaffen, zodat u nog wat extra zekerheid heeft.

Flexibel onderhoud bij Auto Nol

Wanneer u bij ons een occasion heeft aangeschaft en u op grote afstand van onze showroom woonachtig bent, begrijpen wij dat het niet altijd even makkelijk is om bij ons langs te komen voor onderhoud aan uw occasion. Om deze reden kunt u bij ons gebruik maken van de haal- en breng service. Wij halen uw auto voor u op, voorzien deze van onderhoud in onze werkplaats en brengen uw auto naderhand weer bij u thuis.

Kortom, heeft u de perfecte occasion gevonden maar woont u wat ver weg? Dan hoeft dit geen enkele belemmering te vormen voor de aanschaf. Met onze service bij u aan huis kunnen wij u overal in Nederland even goed bedienen! Neem dan ook gerust contact met ons op via 033 – 246 55 86 of maak gebruik van ons contactformulier indien u gebruik wil maken van deze services.

Bekijk occasions