Kies voor een autobedrijf en sleutel niet zelf autobedrijf | Auto Nol

Kies voor een autobedrijf en sleutel niet zelf

Met de vele online instructievideo’s die laten zien hoe er iets aan de auto kan worden gerepareerd, besluiten steeds meer mensen zelf aan hun auto te sleutelen. Dit kan vervelende (en soms levensgevaarlijke) situaties opleveren. Daarom is het belangrijk om altijd een erkend autobedrijf in te schakelen wanneer er iets aan uw auto moet worden aangepast.

Een autokrik is niet genoeg

Er zijn de laatste tijd regelmatig ongelukken gebeurd in Nederland waarbij iemand aan de onderkant van zijn of haar auto aan het sleutelen was. Bij veel van deze ongelukken rolde de auto van de krik of verschoof de krik, waardoor de persoon onder de auto bekneld kwam te zitten. Ook kan het zomaar gebeuren dat een autokrik inzakt. Experts waarschuwen dan al langere tijd dat het onverantwoord is om zelf werkzaamheden te verrichten onder een auto die op een autokrik staat.

Zelf aan uw auto sleutelen

Uiteraard zijn er voldoende zaken die u wel zelf kunt onderhouden. Taken als uw motorolie peilen en uw bandenspanningen controleren zijn prima zelf en veilig uit te voeren. Mocht u twijfelen of u dit wel zelf wilt doen, schroom dan vooral niet om een autobedrijf in te schakelen! Zo weet u zeker dat het onderhoud veilig en goed gebeurt.

Auto onderhoud en schadeherstel bij Autobedrijf Auto Nol

Of u nu te maken heeft met een kleine kras, een flinke deuk of nog grote autoschade, bij Autobedrijf Auto Nol zorgen we dat uw auto er weer zo goed als nieuw uit zal zien. Ook voor auto onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring hebben we gedegen kennis van elk gangbaar automerk. Neem contact op voor een afspraak. Dit kan door te bellen naar 033-246 55 17 of via ons contactformulier. Ook kunt u eenvoudig online een werkplaats afspraak inplannen in onze agenda.