Kia occasions zeer populair | Auto Nol

Kia occasions zeer populair

Het jaar 2016 is een zeer vruchtbaar jaar gebleken voor de occasionmarkt. Iedere maand was er meer vraag en aanbod naar occasions. Ook het aantal verkopen was vrijwel iedere maand hoger dan in dezelfde maand vorig jaar. Echter is er ook een opvallende trend te ontdekken. In de afgelopen maanden is het Merk Kia begonnen aan een opmars. Dit komt o.a. door de grote vraag naar betaalbare occasions, maar ook het verbeterde merkimago van Kia.

Kia occasions

De afgelopen maanden zijn zoekopdrachten naar Kia occasions op online advertentiekanalen met bijna 100% toegenomen. In 2015 werd er ongeveer 700.000 keer gezocht op Kia modellen, in 2016 is dit 1.400.000 keer! Dit komt onder andere doordat de economie weer is aangetrokken, maar ook omdat Kia hard gewerkt heeft aan een positiever imago. Door het uitbrengen van modellen zoals de Kia Sportage en Kia Rio heeft het merk een grote stap gemaakt. De Kia occasion waar het meest naar gezocht wordt is de Kia Picanto.

Meest populaire occasion automerken

De top 10 met meest populaire occasion automerken is relatief hetzelfde als vorig jaar. De top 3 (qua zoekopdrachten) bestaat nog steeds uit Volkswagen, BMW en Mercedes. Interessante stijgers zijn Opel en Renault occasions, zij stijgen respectievelijk naar plek 5 en 7. Daarentegen hebben Ford en Volvo ieders een plek moeten inleveren.

Auto Nol occasions

Bij Auto Nol kunt u terecht voor vrijwel alle automerken! Uiteraard hebben wij ook een aantal jonge en betrouwbare Kia occasions staan, waaronder de populaire Kia Picanto! Bekijk op uw gemak ons occasion overzicht en vraag vanuit huis gemakkelijk een proefrit aan. Ook kunt u bij ons terecht voor het leasen van een occasion. Bereken gemakkelijk uw maandprijs met onze financial lease calculator.