Hybride en elektrische occasions zijn in trek | Auto Nol Occasions

Hybride en elektrische occasions zijn in trek

Hybride en elektrische occasions worden steeds populairder. Uit de laatste cijfers van BOVAG blijkt namelijk dat er steeds meer vraag is naar tweedehands hybride en elektrische auto’s. Omdat de Nederlandse markt voor occasions niet aan deze toegenomen vraag kan voldoen, worden er daardoor ook steeds meer elektrische voertuigen vanuit het buitenland geïmporteerd.

Uit onderzoek van PanelWizard, in opdracht van Marktplaats, blijkt verder dat voor het wisselen van een auto bij 31,8 procent van de respondenten een lager verbruik de doorslaggevende factor is. Het is daarom niet verwonderlijk dat maar liefst 20 procent van de ondervraagden interesse toont in een hybride of elektrische auto, aangezien de brandstofkosten bij deze auto’s een stuk lager liggen dan bij een auto met een benzine- of dieselmotor.

Beter voor het milieu

Naast de brandstofkosten, heeft ook de groei van het aantal milieuzones invloed op de toename van de interesse in hybride en elektrische occasions. Een dergelijke auto kan namelijk in alle milieuzones ongestraft gebruikt worden. Daar komt nog eens bij dat het, dankzij voorgestelde subsidies en belastingvoordelen, ook op financieel vlak steeds aantrekkelijker wordt om een dergelijke auto te rijden. AutoScout24 verwacht dan ook dat de populariteit van deze auto’s nog veel verder zal stijgen. Dit, terwijl de BOVAG in het afgelopen jaar al een flinke toename van het aantal geïmporteerde tweedehands elektrische auto’s zag.

Moderne, zuinige en voordelige occasions bij Auto Nol

Bij Auto Nol hebben wij altijd een mooi aanbod met goed onderhouden occasions voor u klaarstaan. Hier hebben wij ook vaak een aantal elektrische en/of hybride occasions bij staan. Staat de door u gewenste occasion er op dit moment niet tussen? Dan kunnen wij u eventueel ook helpen met de import van uw droomauto uit het buitenland. Daarnaast zijn u en uw auto natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze monteurs hebben ervaring met alle moderne typen auto’s en dus ook met hybride en elektrische auto’s. Een afspraak kunt u gemakkelijk online maken.

Hybride occasions bekijken

Werkplaatsafspraak maken