Heeft u de Auto Nol App al?

Heeft u de Auto Nol App al?

Enige tijd geleden hebben wij een Auto Nol App gelanceerd voor zowel Android als Apple toestellen! Met deze App kunnen wij onze vaste en nieuwe klanten nog beter tot dienst zijn. Heeft u de App ondertussen al gedownload? De App brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Of u nou werkplaatsafspraak wilt inplannen of onze nieuwe collectie op uw gemak wilt bekijken, het is allemaal makkelijk te doen in onze moderne App. Wanneer u met uw smartphone de website van Auto Nol bezoekt, dan ziet u boven in uw scherm een knop waarmee u de App kunt downloaden.

Voordelen Auto Nol App

Een van de grootste voordelen van de App is dat u zeer gemakkelijk een werkplaatsafspraak in kunt plannen. De App is gekoppeld aan ons planningssysteem, waardoor u gelijk kunt zien welke tijden nog beschikbaar zijn. Verder biedt de App u de mogelijkheid om gemakkelijk onze nieuw binnengekomen auto’s te bekijken. Heeft u schade aan uw auto? Gebruik dan de koppeling van de App met het online schadeformulier, zo kunt u eenvoudig en snel uw schade melden. Tot slot hebben wij ook nog een handige pagina voor u aangemaakt waar alle mogelijke ‘dashboard lampjes’ op vermeld staan. mocht er een lampje op uw dashboard branden waarvan u de betekenis niet weet, dan kunt u de betekenis gemakkelijk vinden in onze App! Zo weet u altijd of het ernstig is of niet en kunt u, wanneer u dat wenst, gelijk een afspraak bij ons inplannen.

Autobedrijf Auto Nol

Zoals eerder genoemd is de App van Auto Nol gemakkelijk te downloaden wanneer u de mobiele website bezoekt. Wij hebben de App mede ontwikkeld omdat service bij ons hoog in het vaandel staat. Van deze service profiteert u uiteraard ook bij ons in de showroom. Kom eens langs of bekijk al onze jonge en betrouwbare occasions overzichtelijk online. Vraag een proefrit of lease offerte aan en vindt de auto van uw dromen! Tot snel bij Autobedrijf Auto Nol te Nijkerk.

Download of bekijk de App hier! »