Goede vooruitzichten occasionverkoop

Goede vooruitzichten occasionverkoop

Het jaar 2017 gaat in de boeken als een jaar waarin een recordaantal occasions werden verkocht. Dit is uiteraard iets waar occasiondealers met veel tevredenheid naar terugkijken. Maar het feest is nog niet voorbij, aangezien januari 2018 ook weer in een record lijkt te eindigen. Dit blijkt uit recente cijfers van VWE/CARmonitor, deze gegevens zijn vervolgens bewerkt door Aumacon. Ook bij Auto Nol hebben we ook een mooi jaar achter de rug, ook in 2018 staan wij weer voor u klaar!

occasionverkoop januari 2018

In januari 2018 werden er meer dan 100.000 occasions verkocht aan eindgebruikers, dit houdt in dat er een stijging van 7,4% heeft plaatsgevonden ten opzichte van januari 2017! Dit is natuurlijk een erg mooi resultaat, maar het is ook een opmerkelijk resultaat aangezien de nieuwverkoop van auto’s ook ontzettend is toegenomen in het afgelopen jaar. Vaak is het zo dat wanneer de nieuwverkoop toeneemt de occasionverkoop afneemt en andersom, maar in dit geval nemen ze beide toe. Dit is waarschijnlijk te danken aan het vertrouwen van de consument en het positieve economische klimaat.

C2C en handel

Er is een minder grote stijging te zien bij de verkoop tussen consumenten en bij de professionele autohandel. In het geval van de C2C-markt is er een stijging te zien van 4,3%, denk hierbij aan consumenten die elkaar een auto verkopen op Marktplaats. In het geval van de professionele handel is er vrijwel geen verschil te zien met vorig jaar.

Occasion kopen bij Auto Nol

Bent u op zoek naar een betrouwbare, jonge en mooie occasion? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Nijkerk. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte occasion voor uw situatie! U bent bij ons altijd van harte welkom om een proefrit te maken. Een proefrit vraagt u gemakkelijk aan middels ons online proefritformulier of door te bellen met 033 – 246 55 17. Wij hebben altijd meer dan 100 occasions beschikbaar, zo zit er altijd iets voor u tussen. Wij ontvangen u graag als gast in onze showroom!