Feestelijke opening nieuwe showroom Nijkerk | Auto Nol

Feestelijke opening nieuwe showroom

Vrijdag 26 september is de nieuwe showroom van Auto Nol officieel geopend! Auto Nol wil graag alle genodigden bedanken voor hun aanwezigheid op vrijdagavond of zaterdag. Auto Nol kijkt terug op een geslaagde opening en wij hopen u te mogen ontvangen in onze spiksplinternieuwe showroom te Nijkerk. Wij staan komende week uiteraard gewoon weer voor u klaar. Graag delen wij een korte samenvatting van deze feestelijke opening. Ook kunt u onderaan de pagina een foto-impressie vinden van de opening.

Opening van de showroom

Rond half 7 was het eindelijk zo ver voor Auto Nol, alle genodigden hadden zich verzameld rondom de entree van de nieuwe showroom. Terwijl de genodigden nog genoten van een drankje nam eigenaar van Auto Nol Arnold koops het woord en hield een korte speech omtrent de opening van de nieuwe showroom. Voor de ingang van de nieuwe showroom was een rood lint gespannen, na de speech werd het symbolische rode lint doorgeknipt en was de showroom officieel geopend! De gasten verzamelden zich voor de deur om Auto Nol te feliciteren met dit mooie nieuwe pand en liepen één voor één de showroom binnen.

Prijsvragen en een rondleiding

De genodigden kregen uiteraard een rondleiding door de stijlvol en feestelijk ingerichte showroom. Men werd begeleid door het gehele pand en langs de blinkende occasions van Auto Nol. Aan het begin van de rondleiding kregen de gasten een speciaal kaartje mee waarop een zestal prijsvragen waren vermeld. Deze prijsvragen kwamen terug tijdens de rondleiding, een voorbeeldvraag was hoeveel ballonnen er in een fiat 500 waren gestopt. Door deze prijsvragen te beantwoorden maken de gasten kans op prijzen zoals een setje winterbanden of een etentje. Auto Nol zal binnen nu en 14 dagen de prijswinnaars bekend maken en contact opnemen met hun opnemen. Nadat het gehele pand bezichtigd was kon men buiten op het terrein genieten van een heerlijk patatje of smaakvolle gerookte vis van de speciaal ingehuurde specialisten. Ook voor de kinderen was er genoeg vertier, zij konden gebruik maken van het springkussen dat op het terrein aanwezig was of grabbelen in de grabbelton vol met leuke prijsjes.

Later op de avond was er een gezellig feest waar iedereen kon bijpraten, dansen of een drankje kon nuttigen. Een DJ zorgde voor de benodigde muziek en bij de bar werd de gehele avond druk getapt. Ook het team van Auto Nol had nog een leuk presentje voor de eigenaren en bood ze een etentje met het gehele team aan. Zaterdag ging het feest nog even door, genodigden die vrijdagavond niet aanwezig konden zijn hadden zaterdag nog een kans om de showroom te komen bekijken.

Stichting ALS

Auto Nol had alle genodigden gevraagd om in plaats van een cadeautje voor Auto Nol een geldbedrag voor Stichting ALS mee te nemen. Komende week zal het bedrag dat is opgehaald bekend worden gemaakt en worden overhandigd aan Stichting ALS.

Genodigden showroom Nijkerk Auto Nol

Showroom Nijkerk opening Auto Nol

Opening showroom Nijkerk Auto Nol

Auto Nol opening showroom Nijkerk

Auto Nol opening springkussen showroom Nijkerk

Auto Nol avondfeest showroom Nijkerk