De populairste occasions van dit moment | Autobedrijf Auto Nol

De populairste occasions van dit moment

In de eerste twee kwartalen van 2020 zagen we het aantal verkochte occasions stijgen. Ook het derde kwartaal gaat mee in deze stijgende lijn. Wanneer we alle drie de kwartalen bij elkaar optellen, is er te zien dat er maar liefst 968.946 occasions zijn verkocht. Dat is een stijging van 1,3 procent ten opzichte van vorig jaar! Maar welke modellen worden nu het meest én het snelst verkocht? Hieronder behandelen we een aantal van de populairste occasions van dit moment.

Populaire occasions in het derde kwartaal

Wat maakt een occasion nu populair? Dat hangt af van de verschillende eigenschappen die een auto heeft. De brandstof, hoeveelheid deuren, kleur en opties spelen allemaal een rol bij de populariteit van een auto. Maar ook het verwachte onderhoud en de bijbehorende kosten spelen een rol in de waardering van een occasion.

Wanneer we alle aspecten bekijken, zien we dat, net zoals eerder dit jaar, Volkswagen de populairste occasions van het moment heeft. Met name de Volkswagen Golf occasions vliegen de showroom uit. Maar ook de Volkswagen Polo is erg gewild, net zoals de Renault Clio. Andere occasions die we regelmatig op een verlanglijstje zien staan, zijn die van BMW, Ford, Peugeot, Opel en Toyota.

Occasions bij Auto Nol

Bij Auto Nol hebben we een zeer divers aanbod aan occasions van verschillende merken. Ook een aantal van de meest populaire modellen hebben wij standaard op voorraad. Naast de verscheidenheid aan merken, hebben wij ook een grote diversiteit aan automodellen: modellen uit verschillende bouwjaren, verschillende kilometerstanden en verschillende prijsklassen.

Daarnaast kunt u bij Auto Nol ook terecht voor het onderhoud van uw occasion. Wij beschikken namelijk over een moderne werkplaats waar onze vakkundige autotechnici elk gangbaar automerk kunnen repareren. Kom dus vandaag nog naar onze showroom in Nijkerk, of neem contact met ons op via het online contactformulier of door te bellen naar 033-246 55 17.