auto trends in 2020

De autotrends voor 2020

De automarkt is een innovatieve en snel veranderende markt. Met de opkomst van veel nieuwe technologieën, komt de auto van de toekomst steeds dichterbij. Naast dat er steeds meer auto’s elektrisch zijn, wordt ook het autonome rijden steeds verder ontwikkeld. Wat kunnen we verwachten van de autotrends in 2020?

Elektrisch rijden de nieuwe standaard

Het aantal elektrische auto’s is in 2019 al flink gestegen en zal in 2020 nog verder gaan stijgen. Op dit moment zijn het nog voornamelijk zakelijke rijders die in elektrische auto’s rijden, maar met de introductie van nieuwe betaalbare modellen zoals de Renault ZOE, de Peugeot e-208 en de Volkswagen ID.3 zijn betaalbare elektrische auto’s met een grote actieradius voor steeds meer mensen toegankelijk.

Duitse auto’s blijven populair

In Nederland zijn Duitse auto’s zijn al jaren erg populair, ook dit jaar belanden er weer een aantal Duitse auto’s in de top 5 van meest verkochte auto’s. Volkswagen en Opel waren hierin de favoriete merken. Ook op de occasionmarkt is er te zien dat auto’s uit Duitsland de markt blijven domineren. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst acht van de tien meest gezochte modellen uit Duitsland komen. De Volkswagen Golf staat hierin al jaren bovenaan, gevolgd door de Volkswagen Polo en de Audi A3.

Slimme rijhulpsystemen

Nieuwe auto’s worden daarnaast ook een stuk slimmer en veiliger, ze beschikken namelijk over steeds meer systemen die zorgen voor een betere veiligheid voor de bestuurder en andere verkeersdeelnemers. Naast cruise control en parkeersensoren worden nieuwe auto’s ook uitgerust met rijstrookassistentie, dodehoekbewaking, verkeersbordherkenning en vele andere innovatieve technologieën. Al deze rijhulpsystemen zijn het begin van de autonome auto voor de toekomst.

Occasions bij Autobedrijf Auto Nol

Bent u op zoek naar een nieuwe en betrouwbare occasion? Dan bent u bij Autobedrijf Auto Nol aan het juiste adres. Wij hebben namelijk occasions van allerlei topmerken voor u beschikbaar, u kunt ons aanbod gemakkelijk op de website bekijken. Daarnaast kunt u de auto ook op afstand kopen. Wij zorgen namelijk dat al onze occasions beschikken over goede foto’s en zeer nauwkeurige en betrouwbare informatie op de website. Wanneer u uw droomauto heeft gevonden, komen wij deze bij u thuis afleveren. Heeft u interesse? U kunt gemakkelijk via onze website een afspraak maken of u kunt dit telefonisch doen via 033 – 246 55 17.