De auto als pretparkattractie voor passagiers | Auto Nol

De auto als pretparkattractie voor passagiers

In de auto brengen we veel tijd door als we onderweg zijn naar de leukste steden, vakantiebestemmingen of vrienden en familie. De reis laat u het liefst voor alle passagiers zo leuk mogelijk verlopen. Het kan echter zo zijn dat het een saaie route betreft waarbij er maar weinig variatie is in het landschap. Of erger nog; er haast niks leuks te zien is buiten de kilometers snelweg die moeten worden afgelegd. Wat moet je dan doen? Ontdek de laatste innovatie op het gebied van entertainment in de auto.

Van doorsnee autorit naar immersive experience

Om de conventionele autorit die ellendig lang kan duren dragelijk te maken, wilt het bedrijf Holoride een oplossing aanbieden. Door de reis die je aflegt te verbinden aan een digitale wereld middels koppeling van de navigatie- en autogegevens met XR, willen ze de alledaagse reizen omtoveren tot hypermeeslepende ervaringen. Door een middel van een virtual reality bril, komt de wereld om je heen tot leven. Tot nu toe waren immersieve ervaringen vooral visueel. Maar Holoride bevat de realtime fysieke feedback van het voertuig waarin u zich bevindt, waardoor uw ervaring nog intenser wordt. Hierdoor begint u echt te voelen wat u ziet. Met holoride wordt de realiteit namelijk onderdeel van het spel.

De autorit wordt een Holoride

De meest opwindende ervaringen komen voort uit de nieuwe dingen die je meemaakt. Met Holoride is elke rit een nieuw avontuur, want de XR-content is nooit hetzelfde. De dynamische inhoud van Holoride past zich aan naar de lengte en het type van de route, rijstijl en locatie. Hierdoor ontstaan er allerlei digitale werelden en verhaallijnen die zijn afgestemd op uw reis. Hetgeen wat ideaal is, omdat vele mensen vaak onderweg niet kunnen genieten van het kijken naar een film of het langdurig aandachtig lezen, omdat ze zich dan gedurende de activiteit of erna onwel voelen. Door de content te matchen met wat je buiten zou kunnen zien en wat je in de auto voelt, zonder enige vertraging, kan Holoride bewegingsziekte juist tegen gaan en verminderen. Alle tijd van de autorit kan hierdoor uitstekend worden benut.

RIDE de token

De RIDE-token zal essentieel zijn voor het bouwen van een levendige en duurzame economie voor het Holoride-ecosysteem. Het zal autofabrikanten, makers van inhoud, merken en passagiers met elkaar verbinden en hen in staat stellen om onderweg waarde te creëren. RIDE is de utility-token van het Holoride-platform dat de kern vormt van het door NFT aangedreven content-ecosysteem, gebouwd op het Elrond-netwerk. RIDE is ontworpen om het gebruik van Holoride te stimuleren door extra voordelen en een grotere gebruikersbetrokkenheid te bieden. Met de krachtige steun van Audi leidt Holoride een nieuw innovatiefront, dat het potentieel heeft om de auto-industrie te transformeren.

Van iedere occasion een Holoride maken

Het mooie van de nieuwe digitale technologieën is dat er maar enkele middelen voor nodig zijn om overal mee naar toe te nemen. Zo kan je met een VR-headset op de achterbank intens genieten van de digitale wereld waar je dan als het ware doorheen rijdt. Het fijnste is dat natuurlijk om te doen in je gloednieuwe occasion die het beste samenwerkt met de nieuwe technologie. Ontdek hier de nieuwste occasions. Mocht u vragen hebben over ons aanbod aan occasions en alle technische mogelijkheden, neem dan contact met ons op of kom eens langs in de showroom. We hopen u snel te woord te mogen staan.