Occasion leasen bij Auto Nol

Coronavirus maatregelen bij Auto Nol

Nu Nederland helaas ook in de greep is van het Coronavirus, is het zeker voor een deel van onze (potentiële) gasten niet meer verstandig of mogelijk om de deur uit te gaan. Echter, is onderhoud aan uw auto soms noodzakelijk om bijvoorbeeld mobiel te kunnen blijven. Vooralsnog blijft onze werkplaats en showroom gewoon open. Wij willen u graag informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen.

Uw gezondheid staat voorop

Wij garanderen u dat autobedrijf Auto Nol alle voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw naasten te waarborgen. Wij werken volledig conform de voorzorgsmaatregelen en adviezen van het RIVM en de GDD. Bovendien houden wij deze ook de komende tijd nauw in de gaten.

Onze maatregelen

Vanaf heden zullen wij diverse maatregelen in werking stellen. Zo zullen we onze gasten contactloos begroeten en een afstand van 1,5 meter tussen elkaar behouden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de nodige hygiëne maatregelen strikt worden nageleefd. Hierbij kunt u denken aan het extra schoonmaken van balies, deurklinken en toiletten. Daarnaast gebruiken wij, als wij aan uw auto werken, stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen. Tot slot zien wij er strikt op toe dat onze medewerkers thuisblijven bij klachten zoals hoesten, verkoudheid, keelpijn en/of koorts.

Ook zullen we vanaf heden onze haal- en brengservice intensiveren. Zo kunt u uw auto eenvoudig door ons op laten halen en na reparatie en/of onderhoud weer thuis laten brengen. Dit geldt tevens voor het thuis afleveren van uw nieuwe auto.

Onze dienstverlening

U kunt gerust een afspraak maken in onze werkplaats. Wij hebben daarnaast genoeg onderdelen op voorraad om uw auto te repareren of onderhouden. Plan uw afspraak eenvoudig online in of neem telefonisch contact op via 033 – 246 55 17. Schroom uiteraard ook niet om even contact met ons op te nemen indien u vragen heeft omtrent de door ons genomen maatregelen.