Bedrijfswagens plussen in februari | Auto Nol

Bedrijfswagens plussen in februari

Nu de verkoopcijfers van februari bekend zijn blijkt dat de verkoop van bedrijfswagens wederom flink in de plus is geëindigd. Dit is al de 16de maand op rij dat er meer bedrijfswagens worden verkocht dan in de maand ervoor. In februari 2016 werden maar liefst 6.205 bedrijfswagens afgeleverd, ten opzichte van 4.574 stuks in februari 2015. Dit betekent een aanzienlijke toename van 37,8% ten opzichte van het jaar ervoor. Bent u op zoek naar een bedrijfswagen, maar dan voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk het aanbod van Auto Nol!

Bedrijfswagens 2016

Over de eerste twee maanden van het jaar 2016 gezien doen de bedrijfswagens het dus erg goed. In de eerste twee maanden zijn namelijk 13.694 nieuwe bedrijfswagens verkocht, ten opzichte van 10.980 in dezelfde periode vorig jaar. Dit betekent een sterke stijging van 24,7%! Marktleider Volkswagen heeft het echter wel moeilijk, het aandeel van Volkswagen daalde van 27,9 naar 24,6% van de markt. Mercedes-Benz klimt daarentegen ontzetten hard. Het aandeel van Mercedes-Benz nam met maar liefst 52,1% toe! Hiermee kom het marktaandeel van Mercedes-Benz op 16,2% van de bedrijfswagen markt.

Momenteel is Volkswagen met 3.372 verkopen dus nog steeds marktleider, daaropvolgend Mercedes-Benz met 2.211 verkopen, Ford met 1.805 verkopen, Renault met 1.706 verkopen en op de vijfde plaats Opel met 1.163 verkopen. Van de overige grote merken weet alleen Peugeot te profiteren, zij noteerden namelijk evenveel registraties en liepen dus geen verlies op.

Bestelwagen occasions van Auto Nol

Heeft u ook interesse in een nieuwe bedrijfswagen, maar wilt u deze kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Bekijk dan eens het aanbod bedrijfswagens occasions van Autobedrijf Auto Nol. Wij hebben altijd wel een aantal bedrijfswagens in onze showroom voor een scherpe prijs. Wij hebben al jarenlange ervaring met het verkopen en onderhouden van bedrijfswagens. Laat u adviseren door één van onze professionals! Heeft u vragen over een occasion? Neemt u dan vooral even contact met ons op, wij beantwoorden u vragen altijd zo snel mogelijk. Wij ontvangen u graag als gast in onze moderne autoshowroom te Nijkerk.