Bedrijfswagens occasions in trek | gebruikte bedrijfswagens | Auto Nol

Bedrijfswagens occasions in trek

Nu de crisis weer enigszins achter ons ligt stijgt langzaam aan het consumentenvertrouwen. Dit is dan ook gelijk terug te zien in het aantal autoverkopen. Opvallend is de stijging van het aantal verkopen van bedrijfswagens occasions. Tijdens de crisis lag de verkoop van bedrijfswagens, ook wel commerciële voertuigen genoemd, op een absoluut dieptepunt. Maar dit lijkt te veranderen, in Engeland worden verkoopstijgingen van 25% genoemd. Dit lijkt ook langzaam een trend te worden in Nederland. Voornamelijk het feit dat consumenten meer bestellen via het internet stuwt de verkoop van bedrijfswagens occasions. Veel startende ondernemers en ZZP’ers starten koeriersdiensten om op deze trend in te spelen. Aantrekkelijke financieringen zoals financial lease en shortlease helpen hierbij.

Meer bedrijfswagens occasions door komst internet

Doordat de consumenten ondertussen weer geld te besteden hebben bestellen zij veel nieuwe spullen, veelal via het internet. Dit zorgt ervoor dat veel startende bedrijven en ZZP’ers hierop inspelen. Deze startende bedrijven willen bijvoorbeeld een koeriersbedrijf beginnen en pakketten, die bestelt zijn via het internet, gaan rondbrengen. Daarvoor is natuurlijk een betrouwbare bedrijfswagen nodig. Vaak is er echter geen hoog startbudget voor handen. Daarom komen veel startende ondernemers en ZZP’ers uit bij een jonge bedrijfswagen occasion.

Financiering bedrijfswagens occasions

Veel startende ondernemers kiezen dus voor een bedrijfswagen occasion. Deze worden echter niet alleen veel verkocht, ze worden ook telkens vaker geleast middels aantrekkelijke financieringen. Zo bestaat er tegenwoordig financial lease, dit kost u geen liquiditeit en heeft veel fiscale voordelen. Shortlease is één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lease. Wanneer u slechts een tijdelijke mobiliteits behoefte heeft, dan is shortlease ideaal. Geen langlopende contracten maar een contract dat maandelijks opzegbaar is. Dit biedt veel startende ondernemers kansen om veilig te beginnen met een nieuw bedrijf.

Bedrijfswagens occasions bij Auto Nol

Bij Auto Nol hebben wij altijd een groot aanbod aan bedrijfswagens occasions. Zo hebben wij eigenlijk altijd wel een betrouwbare Volkswagen Caddy occasion of Volkswagen Transporter occasion staan. Tevens bieden wij u interessante lease opties, waardoor u tegen een lage prijs een bedrijfswagen occasion kunt leasen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust even contact met ons op via het contactformulier, of bel even met 033-2465517.