Autobedrijf van het Jaar | Occasion kopen | Autobedrijf Auto Nol

Autobedrijf Auto Nol in top-10 BOVAG

Autobedrijf Auto Nol is halve finalist in de wedstrijd ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’! Dat betekent dat we tot de top-10 behoren van beste autobedrijven in Nederland. Aan deze wedstrijd, georganiseerd door BOVAG, deden 3.400 grote en kleine autobedrijven mee.

Om uit de tien halve finalisten een winnaar te kiezen, zal Autobedrijf Auto Nol binnenkort bezoek krijgen van een onafhankelijke keuringsinstantie die, middels een grondige keuring, de kwaliteit van ons autobedrijf komt meten. Als dit is gebeurd, zal een vakjury in augustus drie finalisten selecteren. De uiteindelijke winnaar zal bekend worden gemaakt op het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven.

 
Graag willen wij iedereen hartelijk danken voor het stemmen op Autobedrijf Auto Nol als ‘BOVAG Autobedrijf van het Jaar’. Door uw stem staan wij nu in de top-10! De winnaar van de vliegreis naar de zon, aangeboden door BOVAG, zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Naast deze prijs konden mensen die hebben gestemd op Autobedrijf Auto Nol ook nog eens een iPad mini winnen! Zodra wij de stemmen van BOVAG hebben ontvangen, zullen wij de prijswinnaar direct bekend maken. Houd hiervoor onze website nauwlettend in de gaten!