Autobedrijf Auto Nol hoofdsponsor Flitstriatlon

Autobedrijf Auto Nol hoofdsponsor Flitstriatlon

Op woensdag 15 juni 2016 zal de 31ste editie van de Flitstriatlon, georganiseerd door Atletiek Vereniging Nijkerk, plaatsvinden. De Flitstriatlon bestaat uit 500m zwemmen, 18km fietsen en 5km hardlopen. Afgelopen jaar moest de wedstrijd vanwege omstandigheden verplaatst worden naar een zaterdag, maar dit jaar vindt deze weer plaats op de vertrouwde woensdagavond. Autobedrijf Auto Nol is trots dat het zich dit jaar hoofdsponsor van de flitstriatlon mag noemen! U kunt zich inschrijven voor de Flitstriatlon op www.flitstriatlon.nl. Wees er snel bij want uit ervaring blijkt dat de Flitstriatlon altijd snel volgeboekt is!

Hoofdsponsor Flitstriatlon

Al sinds 2014 is Auto Nol te vinden aan de Tabaksplanter in Nijkerk. Ondertussen heeft een groot aantal inwoners van Nijkerk en van de omliggende gemeenten onze autoshowroom weten te vinden. Zowel voor het kopen van een mooie jonge occasion als voor auto onderhoud bent u bij Auto Nol aan het juiste adres. Omdat Auto Nol graag iets terug wil doen voor haar trouwe klantenkring en de inwoners van Nijkerk in het algemeen, heeft zij besloten om zich in 2016 als hoofdsponsor te binden aan de flitstriatlon in Nijkerk. Arnold Koops, de eigenaar van Auto Nol, draagt de triatlonsport en Nijkerk in het algemeen namelijk een warm hart toe.

Welkom bij Auto Nol

De passie, ambitie en het enthousiasme dat komt kijken bij een triatlon zijn vergelijkbaar met onze manier van ondernemen. Wij hebben passie voor ons vak en wij hebben bovendien de ambitie om het beste autobedrijf van Nederland te worden. Onze gasten worden daarom dagelijks met veel enthousiasme ontvangen in onze mooie autoshowroom in Nijkerk! Bent u benieuwd welke jonge betrouwbare occasions wij hebben staan? Kom dan eens langs in onze showroom of bekijk onze occasions alvast online op onze vernieuwde website!