Auto Nol toegetreden tot CarXpert

Auto Nol toegetreden tot CarXpert

Autobedrijf Auto Nol is trots dat zij zich officieel CarXpert deelnemer mag noemen! Begin 2016 is Auto Nol toegevoegd aan het grote netwerk van CarXpert. Auto Nol is een vooruitstrevend en compleet autobedrijf, dit past goed bij de ambities van CarXpert.

Bij Auto Nol hebben wij graag alles tot in de puntjes perfect, de beleving van de klant staat bij ons voorop! Door de jaren heen hebben wij al een groot aantal klanten vanuit heel Nederland mogen ontvangen in onze moderne autoshowroom. Om onze klanten de beste garanties te kunnen bieden sluiten wij ons graag aan bij CarXpert. Zij bieden services waar wij als universeel autobedrijf iedere dag mee te maken hebben. Zij kunnen ons daarom ondersteunen op het gebied van marketing, techniek en facilitaire zaken. Niet alleen wij kunnen hiervan profiteren maar ook onze trouwe klantenkring.

Auto Nol als CarXpert

Alle CarXpert partners staan bekend als betrouwbare partners voor onderhoud, reparatie, banden en APK. Dit, omdat persoonlijke service, uitzonderlijke garanties en vaste scherpe prijzen voorop staan. Is uw auto toe aan een APK, kleine beurt, grote beurt of ander onderhoud? Kom dan naar Auto Nol te Nijkerk! U kunt online een werkplaats afspraak maken, of bellen met 033 – 246 55 17. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor jonge betrouwbare occasions! Wij ontvangen u graag als gast in onze showroom!

Maak hier direct een afspraak