Autobedrijf Auto Nol | Autobedrijf vhj 2016

Auto Nol claimt tweede plek in prestigieuze strijd

Dinsdagavond 4 oktober 2016 was het dan eindelijk zover, de bekendmaking van de winnaar van de verkiezing “Autobedrijf van het Jaar 2016”. Tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, dat dit jaar gehouden werd in ’t Spant te Bussum, is de winnaar bekendgemaakt. Er waren nog slechts drie kandidaten in de race om deze prestigieuze prijs en wij waren zeker een kanshebber voor de titel.

Winnaar Autobedrijf van het Jaar 2016

Na een spannende ontknoping, waarin vol lof over Auto Nol is gesproken, zijn wij op de tweede plaats geëindigd. Wij mogen ons dan ook als autobedrijf officieel nummer twee van Nederland noemen. Het bleek een echte nek-aan-nekrace te zijn tussen de nummer één en twee. Uiteraard waren wij graag met de eerste prijs naar huis gegaan, maar desalniettemin feliciteren wij ons collega autobedrijf ‘De Baaij’ van harte met deze prachtige prijs.

De BOVAG jury over Auto Nol:

De bedrijfsvoering van Auto Nol richt zich op het leveren van perfecte diensten. Het is jammer dat de slogan: “Het beste of anders niets” al bestaat, anders zou het een heel passend motto zijn geweest voor het bedrijf. De betrokkenheid van het personeel bij operationele zaken is bovendien heel erg groot. Maar er is ook een niet mis te verstane richting die door de ondernemer wordt aangegeven.

Website BOVAG over Auto Nol:

Bij Auto Nol wordt perfectionisme met hoofdletters geschreven, aldus de vakjury: “Alles is tot in de puntjes verzorgd en nét even beter. De bedrijfsvoering richt zich op de levering van perfecte diensten.”

Zelf zijn wij ontzettend blij met de waardering die wij tijdens deze competitie hebben gekregen en met de tweede prijs die wij in ontvangst hebben mogen nemen. Wij willen graag al onze trouwe klanten bedanken voor het vertrouwen dat wij al jarenlang krijgen en wij hopen u nog vaak als gast te mogen ontvangen in onze autoshowroom te Nijkerk.

Auto Nol claimt tweede plek-in prestigieuze strijd