Auto Nol App binnenkort beschikbaar

Auto Nol App vandaag gelanceerd!

Vandaag is de Auto Nol App voor zowel Android als Apple apparaten gelanceerd! Met deze App willen wij onze service richting onze klanten nog verder verbeteren. Deze App biedt onder andere de mogelijkheid om gemakkelijk werkplaats afspraken in te plannen en u kunt gemakkelijk al onze occasions bekijken.

Download en bekijk de App hier! »

mogelijkheden Auto Nol App

Naast het inplannen van werkplaats afspraken en het doorzoeken van onze occasions kunt u middels de App ook eenvoudig bekijken welke occasions als laatst bij ons zijn binnengekomen. U kunt ook een occasion instellen als ‘favoriet’ zodat u de auto later gemakkelijk terug kunt vinden. Verder is er een koppeling met mobielschademelden.nl ingebouwd, zodat u gemakkelijk via uw smartphone een schademelding kunt doorgeven. Tot slot vindt u in onze App uiteraard ook onze contactgegevens en openingstijden!

Download de App nu!

Wanneer u onze website met uw mobiele apparaat bezoekt, dan vindt u bovenaan de website een mogelijkheid om de App te downloaden. Wij nodigen ook iedereen die op een PC/desktop onze website bezoekt uit om de app te downloaden, voor extra gebruiksgemak!

Download en bekijk de App hier! »

Auto Nol App