Auto importeren uit Duitsland voordeliger dan ooit | Autobedrijf Auto Nol

Auto importeren uit Duitsland voordeliger dan ooit

De corona-crisis heeft in de afgelopen maanden voor een flinke deuk in de binnenlandse en buitenlandse autohandel gezorgd. Ook de Duitse autohandel heeft het flink te verduren gehad. Gelukkig begint de handel langzaam weer op te leven. Ondanks deze lichte opmars zijn de Duitse autoprijzen nog steeds een flink stuk lager dan normaal, wat resulteert in een ideale tijd om voordelig een occasion te importeren!

Tweedehandsauto stijgt in populariteit

Nu de samenleving langzaam begint te herstellen van de corona-crisis, lijkt een tweedehands auto de perfecte oplossing te zijn voor iedereen die liever niet met het openbare vervoer wil reizen. De vraag naar tweedehands auto’s is in Nederland de afgelopen tijd namelijk flink gestegen. Door de crisis zijn ook veel occasions lager geprijsd dan normaal. Dit maakt een occasion uit Duitsland importeren nu nóg voordeliger.

Luxe occasion met een voordelige prijs

De Duitse occasionmarkt is zeer interessant voor echte autoliefhebbers. Naast dat auto’s in Duitsland om te beginnen al goedkoper zijn dan in Nederland, is er ook nog eens veel meer keus. Occasions zijn in Duitsland tevens, voor Nederlandse begrippen, vaak een stuk luxer uitgevoerd. Zo beschikken veel Duitse tweedehands auto’s vaak over allerlei extra opties, zoals cruise control, parkeersensoren en verwarmde stoelen. Als u een voordelige en goed uitgeruste occasion uit Duitsland zou willen importeren, dan raden wij u aan om snel uw slag te slaan.

Occasion laten importeren

Het importeren van een auto uit Duitsland is heel voordelig, maar vergt wel het nodige papierwerk en geregel. De tijd en energie die u hieraan kwijt bent kunt u ook op eenvoudige wijze besparen, door er bijvoorbeeld voor te kiezen om uw occasion door een professioneel autobedrijf te laten importeren. Op deze manier hoeft zich niet bezig te houden met importtraject, zoals het transport van de auto vanuit Duitsland, de BPM-aangifte en het regelen van een nieuw Nederlands kentekennummer.

Importservice van Autobedrijf Auto Nol

Autobedrijf Auto Nol is gespecialiseerd in het importeren van occasions uit het buitenland, dus ook uit Duitsland! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u snel en efficiënt van dienst zijn. Wanneer u de ideale occasion uit Duitsland heeft gevonden, gaan wij voor u aan de slag. Na een akkoord op de kosten halen wij de auto voor u op, verzorgen we een toelating bij de RDW en doen we de BPM-aangifte bij de belastingdienst. Tot slot wordt de occasion door onze monteurs voorzien van een Nederlands kenteken en klaargemaakt voor levering.

Bent u benieuwd naar onze importdienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.