Aantal verkopen Audi blijft op peil | Autobedrijf Auto Nol

Aantal verkopen Audi blijft op peil

De verkopen van Audi zijn ook in juni 2017 op niveau gebleven. Wereldwijd werden er in deze maand iets meer dan 170.000 nieuwe Audi’s verkocht, wat neerkomt op een plus van ongeveer 1 procent ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder. Over de eerste zes maanden van 2017 werd er bovendien in Europa een lichte plus gerealiseerd van 0,8 procent, in Noord-Amerika een gezonde plus van 6,2 procent en in China een flinke daling van 12,2 procent.

In 2018 vijf nieuwe modellen van Audi

Naar verwachting komen er in 2018 vijf nieuwe Audi’s op de markt. Het gaat dan om nieuwe versies van bestaande modellen zoals de Audi A1, de Audi Q3, de Audi A6 en de Audi A7. Daarnaast komt er een compleet nieuwe Audi e-tron op de markt. Dit laatste model wordt de eerste volledig elektrisch aangedreven auto van Audi. Deze SUV zal een actieradius van meer dan 500 kilometer hebben en zal bovendien binnen 50 minuten opgeladen kunnen worden.

Nieuwe strategie voor Audi

Met de introductie van nieuwe modellen wordt eveneens een vernieuwde strategie zichtbaar. Zo gaat Audi zich in de komende jaren richten op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn connectiviteit, kunstmatige intelligentie en elektrisch rijden. Dit betekent onder andere dat bestaande Audi modellen in de komende jaren ook volledig elektrisch beschikbaar zullen komen en dat er steeds meer systemen voor autonoom rijden ontwikkeld zullen worden.

Auto Nol Audi occasions

In onze showroom in Nijkerk staan op dit moment een aantal zeer betaalbare Audi occasions te wachten op een nieuwe eigenaar. Wij specialiseren ons in tweedehands auto’s met een bovengemiddelde prijs-/kwaliteitsverhouding. Bovendien hebben wij een eigen werkplaats waar onze technici alle gangbare merken auto’s onderhouden en repareren. U en uw auto zijn van harte welkom.