Tesla onderhoud

Het rijden in een Tesla is een unieke en zorgeloze ervaring, echter kan het onderhoud aan een Tesla u wat meer frustraties bezorgen. Bij het Tesla onderhoudscentrum zijn lange wachttijden, een lastig te bereiken klantenservice en het niet op voorraad hebben van producten helaas geen uitzondering. Terwijl het juiste onderhoud op het juiste moment ervoor zorgt dat u zorgeloos kunt blijven rijden.

Tesla onderhoud bij Autobedrijf Auto Nol

Bij Autobedrijf Auto Nol beschikken wij over een eigen werkplaats waar wij ook onderhoud voor Tesla’s kunnen verzorgen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een reparatie, onderhoudsbeurt, APK, kleine beurt, of grote beurt. U kunt gemakkelijk via onze website een afspraak inplannen, maar dit kan uiteraard ook telefonisch via 033 – 246 55 17 of persoonlijk aan onze balie. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt via onze website, ontvangt u hiervan altijd een bevestiging. Indien gewenst, maken wij ook een prijsopgave voor u.

Maak hier direct een afspraak

Onderhoud door gespecialiseerde monteurs

Bij Auto Nol beschikken wij over kundige monteurs die gespecialiseerd zijn in het onderhoud van elektrische auto’s, met in het bijzonder die van Tesla. U kunt vaak al binnen enkele dagen in onze werkplaats terecht voor onderhoud. Wanneer u uw Tesla laat onderhouden bij Auto Nol blijft de fabrieksgarantie van Tesla altijd gewaarborgd. Auto Nol is namelijk lid van BOVAG en onze kundige monteurs voeren het onderhoud uit volgens de fabrieksvoorschriften van Tesla. Wilt u gebruik maken van onze Tesla onderhoudsservice? Plan dan nu eenvoudig een afspraak in onze werkplaats.

Service van Auto Nol

Tijdens korte onderhoudsbeurten of reparaties kunt u, als u dit wilt, wachten in onze koffiehoek. In onze koffiehoek kunt u comfortabel wachten en staat er altijd een heerlijke kop koffie of thee voor u klaar. Daarnaast zijn er genoeg kranten en tijdschriften beschikbaar en kunt u gebruik maken van onze WiFi. U mag ook met onze monteurs meekijken met het onderhoud aan uw Tesla, dit kan via cameraschermen of in de werkplaats zelf. Wanneer u geen tijd heeft om te wachten of er een grotere reparatie nodig is, dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van een van onze leenauto’s. Tevens bieden wij een haal- en brengservice door heel Nederland aan.

Maak hier direct een afspraak